kolin_hobbi ruhamentő

Az első Kenzo képek

2016. július 26. 23:59 - fashionLi

A svéd divatóriás, a Hennes & Mauritz november elején egy dizájnerkollekcióval rukkol elő. Ezt teszi már évek óta. Tavaly volt Balmain, ami hihetelen tömegeket vonzott a Vörösmarty térre. Ugyanis csak itt lehetett beszerezni a különleges együttműködés darabjait. Néhány órával később aztán repültek is fel az új szerzemények az aukciós oldalakra, a megszerzett ár sokszorosáért. Volt aki a logós bevásárlószatyrot is több ezer Ft-ért adta el.(és jól is tette, mert megvették )

Május végén jelentették be, hogy a Kenzo lesz a nagy attrakció az idei évre. November 3.-án a világ összes tájáról kiválasztott 230 üzletében lesz kapható a limitált darabszámú exkluzív kollekció.

Eddig képeket nem láthattunk a ruhadarabokról. Egészen a mai napig.

Tádáádádáá

look-book-kenzo-x-hm-11.jpg

kenzo1_masolata.png

kenzo2_masolata.png



Hogy tetszik?
A 90-es éveket idéző hatalmas felirat, magas derekú nadrág-hozzá ugyanolyan mintás felsőrész, a vörös félhosszú középen elválasztott haj, hozza a Kenzo stílusát.. Azt hiszem ezután sem leszek a márka rajongója. :D

A tigris mintát alapból nem az emberi öltözködéshez találták ki szerintem. Főként nem ilyen mennyiségben, ezen még a színek sem segítenek, sőt...

 A kollekció többi darabjáról eddig csak annyit tudni, hogy nem hiányozhatnak a Kenzora jellemző kényelmes pulcsik, magas nyakú felsők és nadrágok sem. De lesz itt még parka levehető nyomtatott mintás gallérral is.
Várjuk a többi képet ..hátha...

 

napichic_blog_hu_3.jpg
►Gyere holnap is!
►Tegnapi bejegyzés: Applikációk a divat témakörében
Instagram
Facebook    
Pinterest    

Szólj hozzá!
Címkék: november h&m kenzo

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr428916772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása