kolin_hobbi ruhamentő

Divat(os) appok

2016. július 26. 10:26 - fashionLi

A telefon ugyebár most is ott van a kezedben? De legalábbis a 2 méteres körzetedben biztosan. Nonstop elérhetőség és megszokás is egyben. És az alkalmazásokkal hogy állsz?Szoktál letölteni ?image_24.jpg

Szereted a divatot is ? Inspirálódni szeretni? Öltöztetős játékkal kapcsolódnál ki?
Mutatok néhány alkalmazást a divat témaköréből. Minden alkalamzás ingyenes.

-Az én kedvencem, nem csak alkalmazásként, hanem webes felületen is a Pinterest. Van aki nem futott még bele böngészései közben a kis piros P betűbe?piterest.jpg
Ötleteket gyűjteni és sajátokat is kirakni. Albumokba rendezni a kedvenc képeidet, vagy csak böngészni tematika szerint.Vigyázz, mert függővé tesz ! De jó értelemben. Rengeteg divatfotó. megannyi megvalósítható 'csináldmagad 'ötlet, életmód tanácsok, ajándékötletek, egészség, dizájn, sport, technikai újdonságok várnak rád egy felületen.

-Hasonló érzéseim vannak a Polyvore-ral kapcsolatban is. Szintén napi használója vagyok. poly_3.jpg
Általában a ruha összeállításos képeket itt szoktam elkészíteni a bejegyzésekhez. Például most ezt :dsivi.jpgAlapvetően ez egy tervező program, számtalan plusz kiegészítéssel. A vizualitást egészen magas szintre emelheted a rengeteg lehetőséggel. A ruhákon, kiegészítőkön kívül a lakberendezés szerelmesei is kiélhetik magukat a tervezésben.
Vigyázz vele is ,mert ha egyszer kipróbálod, és rájössz mennyire színvonalas kreációkat tudsz létrehozni és kiélni kreatív divathajlamaid, nehéz leállni vele.Rengeteg variációt képezhetünk vele. Kreatív időeltöltésre remek választás. Rengeteg márka régebbi és a  legújabb darabjai is megtalálhatóak kategóriákba gyűjtve , amit aztán felhasználhatsz a saját összeállításodhoz. Lehet követni másokat, és likeolgatni is természetesen. Viszont alkalmzásként én kevésbé szeretem, gépen könnyebben és látványosabb kreációkat készíthetünk gyorsabban.

Lookbook
Szintén webes felület, amihez mobilos app készült. img_2484_1.PNG

Divatbloggerek, fashionisták gyűjtőhelye. Számtalan utcai divatfotókat nézegethetünk az oldalon a világ minden tájáról regisztrált felhasználóktól. Te is feltölthetsz saját outfitteket, hogy megmutasd a saját stílusod. Viszont ha nem rendelkezel masszív támogatói táborral, aktív követőkkel és nincsenek különleges és kreatív fotóid, nehéz lesz betörni a lookbook világába.

Covet Fashion

Regisztrálhatsz Facebookkal, vagy vendégként is kirpóbálhatod a programot.
Pár pillanat után neki is állhatunk felöltözni a celeb születésnapi partiba.

Különböző ruhák közül válogathatunk egy alakját is változtatható lányra. A háttérből úgy tűnik ő az, aki a gondtalan amerikai nőt testetsíti meg. Valahol Los Angeles környékén él egy villában, minimalista berendezés, 10 hálószoba, amiből ugye csak egyet használ. Siker, fény és csillogás, természetesen nem saját erőből :D Na de az előítéletből ennyit, mert ha csak egy pillanatra is ,de mindenki szeretne ebbe bele gondolni, nem?


És ha már egészen beleélted magad, képzeld el, hogy egy esti partira indulsz. Mit veszel fel?
Válogathatsz különböző ruhák közül, még az árát is kiírja az applikáció.
Ha készen vagy, jöhet a haj. Hosszú szőke, vörös bubi, vagány lila, esetleg egy fiús rövid fekete haj? Rengeteg variáció fazonban és színben egyaránt.
Természetesen sminket is lehet választani, pontosan 43 különbözőt próbálgathatsz végig.
A bőrszín választása után készen is vagy!
Jöhet a kiértékelés. Kis idő után megkapod a csillagjaidat, hogy mennyit is ért az outfit.

Lehet szavazni is különböző felugró összeállításokra, melyekért aztán újabb csillagokat kapsz és szintet is léphetsz, ami háttér és ruhavariációk váltásával is jár. huhu :D

Különböző challengek vannak, ezekért plusz pénz jár, amit ruhavásárlásra lehet ugyebár elkölteni, és ezzel újabb ruhák , filterek is megnyílnak előtted.

Nem rossz app, el lehet vele szüttyögni néhányszor. Hosszabb távon viszont unalmas. Androidon is használható..

 

chicfeedimg_2489_1.png
Szintén használhatod weben is. Regisztráció, előzetes továbblépegetős kérdésektől mentes applikáció. Letöltöd és nézegeted a streetstyle fotókat. Inspirálódhatsz a reggeli közben, hátha könnyebb lesz a választás a szekrény előtt.
Az oldal a legnépszerűbb utcai divatfotós oldalak közül válogat . Ha valamelyk nem tetszene, ki is veheted a pipát.

Sartorialist,
Face HUnter,
Jak and Jill Blog
LookBook,
altamira,
Chictopia,
Cherry Blossom Girl

net-a-porter:
Androidra, iOS-re is.img_2485.PNG

Regisztrálni nem muszáj, vendégként kipróbálhatod az alkalmazást . Webes felületéhez nagyon hasonló tartalom fog várni. Itt a legújabb divathíreket, dizájnerdarabokat lehet megtalálni. Ha tetszik a ruha, rákattintva meg is nézheted, hogy mennyibe kerül. ( az árak €-ban vannak ) A különböző kategóriákba sorolt ruhák megkönnyítik a keresgélést.

 Mallzeeimg_2487_1.PNG

Első belépésnél meg kell adni az alapadatokt,, név, nemed, születési idő, e-mail és jelszó a regisztráláshoz. Megadhatod a kedvenc márkáidat és indulhat a vásár. Véletlenszerűen különböző ruhadarabokat, kiegészítőket jelenít meg az alkalmazás, amiről dönthetsz, tetszik vagy sem. Ha igen, mehet neki a zöld szív, ha nem, akkor az X-szel léphetsz tovább A bal felső sarokban az ára is látható, euroban. A kedvelt darabokat aztán megjegyzi a rendszer,bármikor visszanézhető.

Stylect
A cipőtinder :D


Cipőmániásoknak kötelező. 300 ezer cipő, 5 ezer márka, egy appban. Kategóriák közül válogathatunk milyen típusú cipőket nézegetnénk. A Tinderhez hasonlóan szívet és X-et adhatunk ,vagy jobbra, balra húzhatjuk, de itt a cipőkről van szó. Ha ezt már unjuk, a Magazin menüben outfiteket értékelhetünk.

Netrobe
Weben is használható. iOS-re és Androidra letölthető alkalmazás..
img_2501.PNGBöngészhetsz mások képei között, kedvelheted és kommentálhatsz is hozzá. Barátokat kereshetsz.
De a lényeg, hogy fotózz le ruhákat, akár a saját ruhatáradból. Ezeket mappákba rendezheted és lookbookot állíthatsz össze . Így könnyedén láthatod, hogy melyik ruhád mihez illene leginkább, milyen összeállításban viseld őket. A képeket aztán megoszthatod természetesen a közösségi oldalakon is._7261337.JPG

 

img_2500.PNG

 

Te használsz valamilyen divattal kapcsolatos alkalmazást? Milyet? Írd meg kommentben .

napichic_blog_hu_3.jpg
►Gyere holnap is!
►Tegnapi bejegyzés: Hétfői inspiráció
Instagram
Facebook    
Pinterest    

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr788914292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása