kolin_hobbi ruhamentő

Outfit kosztümnadrágra

2016. július 28. 23:39 - fashionLi

Kosztümnadrág az örök basic darab. Kerestem is néhány hete már. Na de mikor, ha nem az leárazáson sikerült megtalálni a megfelelőt?

Hogy hol?
Ott, ahol egyébként nem vagyok gyakori látogató, főleg nem vásárló. De ha 'basic business look ' a cél, akkor az Orsayben is érdemes körülnézni. Meglepő módon az enyémen kívül még egy 32-es méretű is volt még, de a többi méretből is maradt választék ( július elején ).

Mivel kombinálható?
A kosztümnadrágok variációjáról még egy régebbi bejegyzésemben olvashattál már -, itt vissza nézheted-
A fekete alsóhoz választhatunk kontrasztosabb, feltűnőbb színű felsőket. Így érvényesült igazán a magas nyakú , türkiz ujjatlanom is. Kiegészítők sem hiányozhatnak: ezüst karkötő és ezüstös táska, ( hopp, és a szandálon is ezüst a csat ..:D )

_7111118.JPG

Nadrág: Orsay
felső: H&M ( Divided)
cipő: H&M (Divided)
Táska: Reserved
Karkötő: BijouBrigitte

Magas derék, belső gomb és dupla kapcsozás. Klasszikus szabás, de a bőrhatású szegéllyel mégis különleges lesz az élére vasalt nadrág._7111110.JPG

_7111114.JPG

_7111122.JPG

 

napichic_blog_hu_3.jpg
►Gyere holnap is!
►Tegnapi bejegyzés: H&M és Kenzo közreműködés, az első képek
Instagram
Facebook    
Pinterest    

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr678919318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása