kolin_hobbi ruhamentő

Rólam

2017. február 22. 07:44 - fashionLi

fullsizerender_2.jpg

 Hahó

Linda vagyok, szeretem a divatot, ruhákat, kiegészítőket tervezek és varrok,ötletelek, inspirációkat gyűjtök, megfigyelek és ezért blogot írok. Legrövidebben ezért indítottam el 2016 január első napján a napichic.blog.hu oldalt.

Lehetne még magyarázni hosszasan. Viszont ami még fontos ,hogy a blog indulása fél évvel később az MSc diplomamunkám témájában óriási ihletet adott. Hivatalosan, plágiummentesen és nyomtatott bizonyítékom is van róla, hiszen 2017 februárjában megtörtént a dolgozatom védése: "Imázsépítés a divatiparban az online marketing lehetőségeit kihasználva" -ez volt a témám :) Itt pedig egy kép a diplomamunka írási hosszú folyamat ritka pihenő idejéből :Ddiplomairosdi.jpg

Elsődleges célom tehát a bloggal már sikerült, hiszen maradandót alkott és számomra nagyon fontos dologban segített- az MSc diplomám megszerzésében
De ennél sokkal több küldetése van az oldalnak!

A napichic nem egy, a sok outfit bejegyzésekre specializálódott divatblogok  közül. Nincs egy teljes stáb mögöttem, aki segít a képek elkészítésében, nincs akivel közösen találnám ki az aktuális témát. Viszont vannak ötleteim, amiket a lehető legkreatívabb módon szeretnék megvalósítani.

De nincs is  szükség a több emberes munkára, hiszen ez az én projektem,az én ötleteimmel mindenkinek, akit érdekel a divat. DE! A divat sokrétű, és nehéz iparág. Én azt vallom, hogy mindenki lehet stílusos , ez nem pénz kérdése. Hiszen a megtömött pénztárcák nem járnak együtt az igényességgel.

A blog fontos irányvonala az újrahasznosítás.Persze ruhákra gondoljunk és ne az újságpapírokra és flakonokra.( Habár láthattunk már példát műanyag palackok felhasználásával készült ruhákra is.)  A 20 éves ingből is készíthetsz divatos ruhát magadnak, a nagymama otthonkájáról nem is beszélve, hogy szuper nyári ruha alapja lehet. Egyedi tornazsákot is készíthetsz pár óra alatt. Ezeket mind megtalálhatod a blogbejegyzésekben. És ez csak néhány példa. Csináldmagad, azaz a DIY az örök hobbim. Célom megmutatni, miként lehet átalakítani, megalkotni valami igazán egyedit.

A divatot kövesd vagy alakítsd? Lehetsz a saját  divatterveződ! A kettő viszont  együtt jár, de inkább találd meg a saját egyéniséged, és abban az irányban keresd a megfelelő fazonokat. Ehhez is próbálok segítséget adni a színek és fazonok kombinációjával például.

Napi bejegyzések közzététele a sikkesség témaköréből, azaz a divat világából. Ez a napichic alapötlete. Viszont 1,5 év után átalakítottam a struktúrát, heti rendszeresség , de tartalmasabb  bejegyzések lesznek. Instagram oldalamon megmarad a napi frissítés, mindennap találhatsz képet, többek között, ahol valamelyik ruhadarabom látható kicsit másképp-például London nevezetességével a háttérben. [:img_2810.JPG

Fashion is my food az elvem.-Inkább ruhát vegyél a turkálóban, vintage helyeken mint gyorskaját :D

►►►Remélem érdekesnek találod majd a bejegyzéseket és sikerült néhány ötletet adnom. De ha csak néhány perces időtöltést kaptál olvasás, nézegetés közben- már az is szuper.(:
Köszi, hogy ha követhetsz az alábbi helyeken:
Facebook    
Instagram
Pinterest
Youtube
►►►

Pápá :]
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr5112281101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása