kolin_hobbi ruhamentő

Ismerkedj magyar tervezőkkel #2

2017. március 28. 00:51 - fashionLi

Tegnap kezdtem el bemutatni a szombaton esedékes Mercedes Benz Fashion Week résztvevőit. Akkor Sármán Nóra és Elysen márkákról olvashattál kicsit részletesebben. Péntekig áttekintheted az összes tervezőt, aki felvonultatja legújabb őszi/téli kollekcióját a divat eseményen.
Célom az volt, hogy néhány külföldi híres divattervezőn kívül, akiket talán még képről is megismernénk, a magyar dizájnereket se csak névről halljuk, hanem ha a nevüket látjuk, tudjuk márkához, esetleg stílushoz is kötni.

Ma három márkáról olvashatsz: Celeni / Zsigmond Dora és Cukovy

Celeni

ejtsd: Cseleni
A tervező Cselényi Eszter a családnevének tisztelete és tovább élése miatt döntött a Celeni márkanév mellett, amit 2010-ben alapított. Kreában végzett a tervezőnő. Jellemző munkásságára a tudatosság, védjegye a maxiruhák és a lepelként lágyan a testre omló darabok. Fontos a tervezőnőnek, hogy a teljes megjelenést megtervezhesse, ezért a márka a ruhákon kívül a táskákat és ékszereket is magában rejti.

Zsigmond Dóra menswear
A Mod'Art növendéke volt Zsigmond Dóra, aki 2014-ben megalapította saját férfi ruházati márkáját.

Cukovy
Csukovics Brigitta és Tálosi Lívia alapította a márkát 2014-ben. Jellemzője a nyitottság és szabad gondolkodásmód, melyet a ruhákon keresztül szeretnének átadni. A részletesek kidolgozottsága adja a luxus érzetét a viselője számára.

 

Holnap Anna Daubner & Anna Amélie és Tomcsányi nevekkel ismerkedhettek meg kicsit közelebbről.

 

►►►Gyere holnap is!

►►►Követhetsz a következő helyeken is:
Facebook    
Instagram
Pinterest
►►►

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr7312372857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása