kolin_hobbi ruhamentő

hello chic, napichic

2016. január 01. 19:21 - fashionLi

cover.jpg

Az elmúlt pár évben rengeteg blog született, tudom, lehet már unalmas is, de már régóta el akartam kezdeni..most jött el az idő.. kiderül, mire megyek vele :D Hogy miről szól majd?

Napi egy cikk, egy ötlet, egy gondolat  vagy valami ami a ' sikkesség ' témakörébe beleférhet.

Miért is chic? Mert ez basic és klasszikus . Mindig, bárhol és bármikor. Örökké.

Nem CSAK a franciák lehetnek igazán sikkekesek. És nem CSAK az, aki design üzletekben vásárol. Nem CSAK az, akinek az átlagon felüli keresete van (vagy legalábbis ilyesmi pénzforrása). Nem CSAK konzervatív, nem CSAK black and white

Sikkes  minden ami jól néz ki és jól mutat, letisztult, kreatív, különleges, EGYEDI , elegáns, MENŐ és talán lehet, hogy sznob is., de hordani tudni kell.

Az évkezdéshez itt a blogom irányadó mondanivalója:

Every day is a fashion show, and the world is your runway.

Éljünk hát hasonló szellemben, ha azt érezzük, ez kell a mindennapokhoz, kövessük és tegyük azt amit éppen jónak látunk, és ha épp megéheznénk, ne felejtsük , hogy i’m never hungry, fashion is my food.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr408223548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása