kolin_hobbi ruhamentő

Fesztiválszett

2016. június 28. 23:57 - fashionLi

Ma elkezdődött az egyik legnagyobb hazai fesztivál Sopronban, a Volt. Zene, szórakozás, buli, szabadság és gond nélküliség néhány napig.

Előre láthatólag idén elmarad az esős idő, így nem kellenek a menő gumicsizmák.  De valószínűleg lesznek olyanok, akik a rövidnadrág+gumicsizma párosát fogják választani még a 30 fokban is..mert az 'fesztiválozós ' hangulatot áraszt.6c2cc83de5ea700ccf66461ebe9cb7bb.jpgAz elmúlt héten (június22-26) rendezték meg a Glastonbury fesztivált. Ők nem úszták meg a sárban dagonyázást, viszont  ilyen látvány nem várható idén a Volton.gl.jpg

Fesztiválra mindenképpen kényelmes öltözet az legfontosabb. Ugyanakkor a divatozásról is szól. Nem csak a Coachellán, ami Amerika egyik legnagyobb fesztiválja , a celebek gyűjtőhelye - szól a fesztivál ideje is arról, hogy nem mindegy ,miben is ugrálsz a kedvenc zenekarodra az első sorokban. Ez nem általánosítás,mert persze van, akit nem érdekel, hogy miben is jelenik meg a fesztiválon, mert az élményért megy.
 A svéd divatház, H&M minden évben a Coachella fesztiválkollekciójával indítja a szezont. Még néhány maradék darabot találhatunk a leárazásokon.
A színes felsők,akár a kedvenc fellépőiddel,  rojtok, szaggatások, kantáros nadrágok, feliratos -bő pólók, mind alapdarabok erre az időszakra (is)

Ha figyeljük a trendeket, akkor tudjuk, hogy a  vállat szabadon hagyó felsők , ruhák az idei év kedvencei. Ez kényelmes és trendi viselet fesztiválon is . Jöhet hozzá egy rojtos táska, és-vagy kalap.37a8cedffd6838c775079721b527cc70.jpg

De ha eljön az éjszakai after ideje... nem árt egy melegebb felső is.hrfragf.jpg

Pulóver -farmerkabát vagy bőrdzseki, bármelyik jó választás. Feliratos pulóverek a mostani leárazásokon 2-3 ezer Ft-ért már beszerezhetőek.sagvy.bmp

Akár egy melegebb ing is már sokkal javíthatja  a hőérzetünket.vdssi.jpg

A legfontosabb fesztivál idejére a kényelmes cipő.!  Sokat fogunk állni, jönni-menni, mozogni. Lehet ez egy edzőcipő, vagy platform szandál is. Lényeg, hogy ne sajnáljuk nagyon ha a rendezvény végére nem lesz már hordható állapotban. festival_shoes_by_dayweantart-d4tcwei.jpgAz espadrilles cipők nekem tipikusan egy fesztiválra való lábbelinek hatnak. .
Rövidnadrágot egyszerű basic pólóval  és egy karakteres -magas szárú gladiátor szandált párosíthatunk, ha mindenképpen nyitott lábbeliben gondolkodunk és bírja  lábunk a kiképzést. De  kedvelt Conversek is szeretnek fesztiválozni.

sblfestivalespadrilles6.jpg
Egy kantárs nadrág, crop toppal, vagy színes felsővel, kényelmes és divatos.A kantáros nadrágot én azért is szeretem, mivel a kantár részénél elől plusz zsebe van, Például ha gyorsan kell képet készíteni a kedvenc feléépőinkről, rögtön kéznél lesz. Csak a lehajolásnál vigyázzunk, ne essenek ki belőle az értékek.dcf9d4ed9c25f481f810b928f7f05557.jpg
Hátizsák! Vagy kisebb méretű hosszabb fülü táskát vigyünk. Kézben úgysem fogjuk végigi cipelni, mert terhünkre lesz, akkor inkább  legyen a háton. De a legfontosabb dolgainkat ( iratok,pénz,telefon) ne a legelső-könnyedén elcipzározható részbe rakjuk!newcrossbodybagcover.jpg

Rövidnadrág-basic felső-melegebb felsőrész-kistáska-kényelmes cipő-napszemüveg. És indulhat a fesztivál!

 zzzz_1.jpg


►Gyere holnap is!
►Tegnapi bejegyzés: Újabb leárazás
Instagram
Facebook    
Pinterest     

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr858853328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

commentes nikk 2016.06.30. 14:15:16

Ez a hónaljig felhúzott farmer rövidgatya egyszerűen borzalmas, elölről is kiábrándító, hátulról meg olyan, hogy a világ legjobb seggéből is ványadt öregasszonyvalagat csinál.
süti beállítások módosítása