kolin_hobbi ruhamentő

A biciklista stílusa #2

2016. július 13. 23:05 - fashionLi

Pattanj bringára. Suhanj és érd el a célod előbb,mint autóval. Kerüld ki a forgalmat egy kis utcában. Legyél a levegőn utad közben is. Óvd a környezeted.

Néhány a biciklizés előnyei közül.

De jön az örök dilemma.. Mit vegyek fel ? Olyat amit nem sajnálok , hátha koszos lesz? Ami kényelmes és knnyedén megy benne a tekerés? De akkor kellene csere ruha is.. Túl bonyolult.
Bringázni divatos ruhában is lehet !
 Néhány hete már bemutattam egy összeállítást inspirációként, h éppen bicajra pattanál, de nem tudod miben is.. Jöjjön hát még egy az idei trendeket abszolút figyelembe véve.

Helló trapéznadrág, szia gógy-parafatalpú papucs.És hello ezüst szín!
( A trapézhoz mindenképpen egy hátul összecsíptetést kell eszközölni, amit célba érve eltűntethetünk. Fényvisszaverős elcsatoló, vagy hagyományos csipesz is megteszi- a praktikum és óvatosság jegyében )

Ezekkel melléfogni már nem nagyon lehet.Ha még egy ezüst bringát is beszerzel, szuper lesz az összhang. Alig bírod majd megállni egy-egy esős, szeles napon, hogy ne biciklivel menj. De közben belátod, az esőkabátok is nézhetnek ki nagyon jól, és akkor nincs megállás.

Az idei kedvenc, a trapéznadrág, magasított derékkal és élére vasalt fazonban.  Kék bordázott oldalt kivágott bodyval és aszimmetrikus nyakkivágással válik különleges darabbá. A tengerész színeknél maradva párosíthatjuk sötétkék blézerrel és ezüst kiegészítőkkel

_6070636.JPG

 

_6070669.JPGBlézer: H&M
Body: H&M
Nadrág: '70-es évek retro darab
Papucs: Deichmann
Táska: Reserved
Karkötő: Bijou Brigitte

 

napichic_blog_hu_3.jpg
►Gyere holnap is!
►Tegnapi bejegyzés: Cipő origami
Instagram
Facebook    
Pinterest       

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr278881702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.07.14. 09:29:33

Vékony, magas, elegáns tartású lányokon tényleg nagyon sikkes. Aki a fotón viseli ezt a fölszerkót, annak is jóláll.
süti beállítások módosítása