kolin_hobbi ruhamentő

Amikor már az okostelefonod tervezi számodra a tökéletes ruhát

2017. február 21. 08:22 - fashionLi

H&M és a Google közös projektje

Egy olyan cég lépett a divat világába, akik eddig még nem igazán voltak jelen ebben az ágazatban. De olyat találtak ki, ami lehetséges, hogy sokak számára egy régi álom valóra váltója lesz, ha a tökéletes ruha megtervezéséről van szó.

Tavaly tavasszal történt, hogy a PayPal összefogott az Ivyrevel digitális divatházzal. Ez azért nagy dolog a divat világában, mivel az Ivyrevel csak online működik, és ezzel megkönnyítik , és még a PayPal támogatja is a vevőközpontú online vásárlást.  Az Ivyrevelt viszont a svéd divatóriás, a H&M is támogatja.

Február elején jött a hír, hogy idén a Google fogott össze a svéd márkával, hogy megalkossák azt a ruhát, ami a telefonod érzékelőiből származtatott adatok alapján megtervezi, mi is lenne az ideális ruha a számodra. Mindehhez egy jelenleg is fejlesztés alatt álló android applikáció szükséges majd. Az alkalmazás a Google API segítségét veszi alapul. Ezzel adatokat ér el a felhasználókról. Hasonlóan, mint a jelenlegi helyszínünk meghatározásánál.

Azért ez kicsit bizarr nem?
Megfigyelik a napi aktivitásod, mikor és mit sportolsz, mi a munkaköröd milyen az életviteled, és a kapott információk alapján algoritmus segítségével elkészítik a tökéletes, személyre és alkatra szabott ruhát, mindezt 99$-ért. nhfsng.png

Természetesen videó is van, hogy is képzelik ezt el:

►►►Gyere holnap is!

►►►Követhetsz a következő helyeken is:
Facebook    
Instagram
Pinterest
►►►

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr912277245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Duplaxiii 2017.02.21. 19:43:33

Végigondoltam...
Reggel elmegyek egy órát futni... Aztán robotolok egy minltinál felsővezetőként, délután foci a haverokkal, estefelé egy kis kertészkedés. És ha kell még bütykölöm az értékes veteránautómat.
Vajon milyen ideális öltözetet fog számomra kitalálni?
Ez olyan mint a viccben a két magyar a Nem York-i reptéren, amikor megpillantják a botováló automatát.
- Te ez mi?
- Ez egy botoválóautomata!
- És hogy működik?
- Bedobsz 1 dollárt, bedugod a fejed azon a lyukon és az automata megbortovál.
- De hát minden embernek más formájú a feje, az arca!
- ELŐSZÖR!!!
süti beállítások módosítása