kolin_hobbi ruhamentő

2019-re várt divattrendek

2019. január 01. 23:30 - fashionLi

Új év új ruhák? Maradj inkább tudatos!

Karácsonyi csillogás, flitterek és tündöklés után visszatér a szokásos hétköznapi élet.A tavalyi év utolsó bejegyzése arról szólt, hogy 2018-ban milyen trendek uralták ténylegesen az utcai divatot. Most pedig nézzük a kifutók meghatározó darabjait, amelyek esélyesek lehetnek, hogy az idei év street fashion világába bekerüljenek.

1. Óriási kalapok
Nem csak a strandon nepellenzőként funkcionál, hanem az utcára is bátran lehetne hordani kalapokat. Hangsúlyos és meghatározó darabja az outfitnek. Épp úgy lehetsz benne díva, mint egy örökifjú hippi,
2_l.jpg

2. Batikolt ruhák
Ez szuper, mivel otthon könnyedén elkészíthető. Kezdő alkotók bátran álljanak neki. 9_l.jpg

3.Csíkok, vonalak
Bánj ügyesen a csíkokkal,ha jól válaszod az alakodhoz megfelelőt ,sokat nyerhetsz. De egy helytelenül választott csíkozási irány optikailag kellemetlen összhatást érhet el.resort-f19-stripes.jpg

4. Rojtok
Már a tavalyi évre jelezték, hogy elárasztanak minket a rojtok. Nem annyira sikerült,úgyhogy idén még újra próbálkozik, hátha 2019 lesz az éve.10_l.jpg

5 Neon
Kevesen vállalják be még a nyári időszakban is a feltűnő, hangsúlyos színeket. Pedig 1-1 neon darab, kiegészítő üdítően hat az outfitre.

neontrend0210b.jpg

6. Khaki/bézs
Ha a neon nem jön be sebaj, hiszen a khaki is kiemelt szerepet kap majd.resort-f19-khaki.jpg

Most  hogy ezeket már tudjuk, gondold át, neked mennyire tetszenek ezek a darabok? Be tudnád e illeszteni a hétköznapi ruhatáradba, mennyire illik a személyiségedhez? Színben-fazonban-anyaghasználatban ki tudnád e használni? Ha valamelyikre NEM a válasz, akkor a boltban dilemmázva is legyen a kulcsszó a NEM. Attól, hogy valami felkapott, 'trendi', nem egyértelmű, hogy mindenkinek jól áll, vagy éppen szeretné magán látni.

Ha leginkább impluzusvásárló vagy, és sok felesleges ruharabot vásárolsz (természetesen nem csak ruhákra vonatkozik ! ) akkor az új évre nézve legyél kicsit tudatosabb fogyasztó. A környezeted és a pénztárcád is örülni fog.

  • Vásárolj kevesebb, de minőségibb ruharabot
  • Ami felesleges, és nem hordod ajándékozd el, cseréld el, add el, bármit, csak NE dobd a kukába.. hogy miért, egykorábbi bejegyzsében olvashatsz róla.
  • Alakítsd át a megunt ruháid. Vágd le, cseréld le a gombokat, dobd fel egy szalaggal,szegeccsel vagy adj egy teljesen más funkciót neki. Például szoknyából táskát is lehet varrni.

Az idei évben is szeretnék több hangsúlyt adni az újrahasznosításnak, tippeket megosztani, hogy Te is átéld az alkotás örömét. Jó lenne , ha egyre többen ismernék fel, hogy átalakítással és alternatív újragondolással teljesen új ruhadarabokat lehet létrehozni. Sokszor varrógép vagy magasfokú kézügyesség sem kell hozzá. Érdemes feliratkozni a Youtube csatornámra is, mivel ezekről a DIY témájú alkotásokról videót is készítek..

Január elseje nem csak az új év kezdete, hanem számomra nagyobb dolog, hogy a blog 4. évét kezdheti el mától ! (: Köszi azoknak, akik olvassák a bejegyzéseimet és remélhetőleg tudtam Nektek adni már némi inspirációt az öltözködéssel kapcsolatban.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           buek.jpg

►►►Követhetsz a következő helyeken is:
Facebook    
Instagram
Pinterest
►►►

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr8014516008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása