kolin_hobbi ruhamentő

Glamour napok a maximumon!

2016. október 02. 21:10 - fashionLi

A leértékelési időszak sok ember számára valódi horror . Főként ha éppen nyugodt ruhapróbákra és nézelődésekre vágyik.- Hiszen a nyárról maradt darabok kiárusítása még mindig több üzletben zajlik.

Ha ezt fokozzuk még kuponakciókkal a hétvégi csúcsidőben, teljes káoszban lehet részünk .b_dsd.jpg

Nekem személy szerint nem esik nehezemre ilyekor nézelődni, a tömeget is jól bírom. Viszont néha mindenkinél elszakad a cérna, kinél hamarabb, kinél később. Ha szeretnéd kihasználni a jövő hét végétől induló Glamour kupon kedvezményeit, időzítsd okosan a vásárlást.fewfas.jpg

Na de hogy jöhetünk ki belőle teljes nyugodtsággal és higgadsággal?

Ne csúcsidőben!
Kora reggel , nyitásra ha mész nem csak a tömeget kerülheted el, de a frissen összerendezett ruhák között tudsz még válogatni. A próbafülke sem lesz tele bent felejtett ruhákkal és üres fogasokkal.
A kupon napok csütörtöktől indulnak, ha nincs is lehetőséged már az első nap nyitásra menni, a hétvége még jó időzítés lehet.

Szelektálj !
Ne dőlj be a százalékoknak. Ha nincs szükséged az adott darabra, akkor be se vidd felpróbálni, ne húzd most az időd és az idegeid. Vásárlás előtt nézd ki neten mi tetszik, felírhatod a cikkszámát is a könnyebb beazonosításért, és célirányosan mozogj az üzletben. De akár a hét elején is szemügyre veheted a kínálatod, ezzel is időt spórolva. Ha nincs kedved már újra próbálni a kedvezményes időszakban, vedd meg , visszacserélni egy hónapig még lehet, habár akkor már a méretek kínálata szűkösebb lesz, úgyhogy nem árt mérlegelni.

Ne a központi plázákba menj!
Ha olyan nagyvárosban élsz, ahol több pláza is van, több márkaüzleteivel, akkor ne a legforgalmasabb helyekre menj.
Budapesten például ne a Váci utca- Westend-Alle-Árkád-Aréna plázákat célozd meg, ahol még egyszerű hétvégi napokon is gyakran van tömeg. Duna pláza, Mamut,Óbudai ShopStop ... alternatívákat jelenthetnek.

 Glamour napok kuponjait október 6 (csütörtök) és vasárnap között lehet felhasználni.
Kuponokat természetesen az októberi Glamourból lehet beszerezni, de az október 4-i Kiskegyedben is lesz kuponfüzet! ( jóval olcsóbb, mint a Glamour, ezért a reggeli első út az újságoshoz vezessen )

Hol használható fel, és milyen kedvezmény érvényes az üzletében?
ide kattintva rákereshetsz , hogy hol, milyen kedvezményeket találhatsz, és melyik településen milyen akciók érvényesek.

Vásárolj okosan!

 

►Gyere holnap is!
►Tegnapi bejegyzés: Hello október!
Kövess és olvass, nézegess  nap, mint nap. De hol is?
Facebook    
Instagram
Pinterest

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr5111760149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása