kolin_hobbi ruhamentő

New York Fashion Week

2019. szeptember 17. 22:59 - fashionLi

2020 tavasz/nyár

Az őszi trend-őrület a New Yorki-i divatbemutatókkal kezdetét vették. Rövid összefoglaló az esemény legfontosabb és leglátványosabb bemutatóiról.

Jeremy Scott

Az egész show egy földöntúli , futurisztikus, borzasztóan giccses cukorkaszínekben úszó, flitteres maszlag volt számomra. De a tervező megmaradt stílusában , ugyhogy különösebb meglepetés mégsem ért.

_fio0540.jpg

_fio0057.jpg

Christian Siriano

A project Runway győztes kedvence a sok-sok rétegek egymásra halmozása, ezzel hatalmas ruhaköltemények létrehozása. A modellek terén nem érheti támadás, hiszen a vékonyka modelleken kívül a plus size és még az idősebb korosztály is bemutatta a legújabb darabokat.

_fio0380.jpg

_fio0701.jpg

_fio0897.jpg

Érdemes belenézni a showba is, hiszen a ruhák bemutatásán kívül, plusz élményként egy festő képeket készített a bemutató ideje alatt.

Carolina Herrera
A tie-dye hatás tartja magát a következő szezonban is, A minták pedig minden mennyiségben megtalálhatóak a kollekcióban, kockástól a pöttyösig, a virágmintától ezek kombinációáig egyaránt. A kollekció húzó darabjai a kontrasztos,légies és könnyed dressek._ale0038.jpg

 _ale0493.jpg

Zimmerman

Az ausztrál tervezők a 2020 tavaszi-nyári kollekciójukban aegy álmodozó, nyári hangulatot jelenítettek meg egy külvárosi ausztrál tinilány szemszögéből.

_ale0895.jpg

_ale1552.jpg

 

►►►Kövess a következő helyeken is:
Facebook    
Instagram
Pinterest
Youtube
►►►

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr8015051074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása