kolin_hobbi ruhamentő

WeSign Design Store

2016. október 26. 01:03 - fashionLi

Friss és fiatalos új márka a magyar designer piacon!

Fast fashion és tömegcikkek helyett  minőségi magyar termékek elérhető áron! Ezt nyújtja a legújabb designer bolt a fővárosban, a Wesselényi utca 35-ben.

Már a kirakatra pillantva valódi kreatív boltot sejthetünk, ahol ajándékot találhatsz a divatérzékeny barátnődnek, a komolyabb stílust kedvelő nagynéninek, bébi unokaöcsinek de még fiú ismerősödnek is.
Ruhák, kiegészítők, lakberendezési tárgyak közül válogathatsz. Mindezt úgy, hogy egyedi és stílusos terméket vásárolsz, távol maradva a tömegcikkektől.img_4627.JPG

A budapesti designer színtér legújabb értékes szereplője a 4 alapítótagból álló WeSign csapata. A találó név a Wesselényi utca ( Wesselényi u.35.-ben található a bolt)  és a sign szavak játékából született.

A boltról röviden:

Négy alapítótag hozta létre a designerstore-t. Az ötlettől a megvalósulásig felgyorsult ütemben zajlottak a munkálatok , hogy aztán szeptember utolsó napján egy kellemes hangvételű megnyitón induljanak el a márkaépítés izgalmas útján.

Az alapítók fiatal magyar designerek, akik komoly hobbiként, idejüket és kreativitásukat fektetik az üzletbe, hogy olyasmit alkossanak, amivel szerves részévé és formálójává válnak a hazai divatkultúrának.

Mi található az üzletben?

Egyedi termékek- megfizethető ár- különleges darabok.

Bőrtáskák, biopamut felsők és pamutruházat, magas férfiaknak szánt farmerek, női ruhák és kiegészítők, vászontáskák és Budapest feliratos mágnesek-fénymásolatok , beton vázák találhatóak jelenleg az üzletben, konkurencia nélkül. Az üzletnyitást előtt ugyanis az alapítók számos alkotó közül választották ki a tervezőket, akik termékei az üzlet profiljába és saját ízlésükhöz is beillenek, ügyelve arra, hogy egy stílusból és termékből ne legyen több fajta.

A Wesign store-ban megtalálhatóak modern, minimalista stílusú kiegészítők, de akad még az ’50-es évek Rockabilly stílusát idéző ruha is._a211592.JPG

_a211609.JPG

Az üzletben megnézheted milyen a NoomArt által tervezett Dunai hidak nyaklánc kollekció.img_4621.JPG

A biopamut ruhák ( InHand ) különlegessége, hogy a digitális nyomással készült minták témája egészen egyedi jelentéstartalommal rendelkezik. Az idei év témája a vadállatok . A tervező célja felhívni a figyelmet ezzel a kollekcióval a környezetvédelem mellett szintén fontos állatvédelemre is._a211613.JPG

Azért, hogy legyen miben megnézni magunkat egyedi ruhánkban és felrakni egy kézzel készített makramé ékszert, Moni Dusik grafikus egyedi tükrei segítenek.

Ismered, tetszik a makramé csomózási technika? Az üzletben megtalálható Lango Krisztina divatos kötél ékszerei. _a211612_1.JPG
A kötélékszereknél maradva meg kell említeni a letisztult stílusú , limitált darabszámban gyártott bőr kézitáskákat megálmodó tervezőnőt ( NelzBag ) A táskákhoz  hozzá illő pénztárcákat , borítéktáskákat is találhatunk.. Díszítőelemként megjelenik a kötél csomózási technikája._a211601.JPG

Inspirálodhatsz, nézegethetsz, próbálgathatsz a kellemes környezetű üzletben, hétfőtől szombatig 12:00-tól 20:00-ig.  Fashionistáknak, design-kedvelőknek kötelező.[:

A galériában még több képet találsz a boltban fellelhető termékekről.

img_4650.JPGköszi a lehetőséget @WeSign Csapata és sok sikert.


Jelenleg az üzletben található termékekről, tervezőkről bővebb infót itt találhatsz.

 

►Gyere holnap is!
►Tegnapi bejegyzés: Zara kapszulakollekció
Kövess és olvass, nézegess  nap, mint nap. De hol is?
Facebook    
Instagram
Pinterest

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr8411828575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása