kolin_hobbi ruhamentő

Cipő megújulás

2017. március 25. 07:00 - fashionLi

A cipő magában már öltöztet, de csinosíthatod is

Végre elérkezett a jó idő, elhagyhatjuk a csizmákat, és jöhetnek a tavaszias lábbelik is.

Tavaly szerepelt már a blogon ez a cipőm, mert nagyon szeretem, 2015-ben sikerült egymásra találnunk Németországban, azóta vigyázunk is egymásra :D
Néhány napja, amikor az idei első útjára indult, valahogy azt éreztem, hiányzik valami belőle, róla.. Valahogy fel kellene dobni, hiszen a megújulás a lételemem, és ezáltal a ruháimnak is.

img_7961.JPGHobbi boltos látogatásomkor aztán megvilágosodtam mi kell neki. Íme egy egyszerű kiegészítő, amivel feldobhatod a cipődet (is).img_7964.JPGLehet variálni, ha úgy tetszik kettő is lehet a cipőfűzőn, de az én szememnek az egy jobban mutat.
img_7968.jpg

Mindenki szeretne különleges darabokat hordani, tedd egyedivé a ruháidat, akár egy kis változtatás is sokat segíthet ( :
img_7971.JPG

►►►Gyere holnap is!

►►►Követhetsz a következő helyeken is:
Facebook    
Instagram
Pinterest
►►►

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr2312366365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása