kolin_hobbi ruhamentő

Vans 50

2016. március 16. 07:15 - fashionLi

Szabadszellemű Paul Van Doren 1966 március 16-án megalapította a Vans cipőmárkát. Az első nap 12 párat adott el a legendássá vált cipőkből. Pár évvel később a deszkások nagy kedvence lett Kaliforniában.

Paul Van Doren nem nagyon szerette a tanulást, mivel munka azért mégis kellett.. a lakóhelyéhez közeli cipőgyárban kezdett dolgozni. Ez már bejött neki, mivel itt alelnöki pozícióig jutott a 60-as években. Saját céget alapított Van Doren Rubber Company néven, ez lett a Vans. Rákaptak a strapabíró cipőre aztán a deszkások is, 1998-ban pedig az első Skateparkját nyitotta meg a Vans, Orange Countyban!

Manapság is ugyanolyan híres a márka, mint a kezdetekben. Nem csak az időtálló darabok, hanem a szezonális minták és neves tervezők is a márka fennmaradását és fejlődését erősítik.

Itt a galériában a 8 fajta különböző fazon:

Itt pedig néhány inspiráció , mert nem csak a deszkásoknak való ( habár nem ár egy menő deszka is mellé :D )

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr468480516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása