kolin_hobbi ruhamentő

London Fashion Week

2019. szeptember 24. 21:30 - fashionLi

New York után második helyszínként London következett a tavaszi/nyári kolllekciók bemutatójával. Számomra a londoni divathét eseményei a leginkább érdekesek, sőt, nézzünk tovább mert a vendégek, a közönség, potenciális vásárlók stílusából is inspirálódhatunk.

Molly Goddard

Öt éve már, hogy a tervezőnő először tűnt fel a londoni divatvilágban, neve egybe forrt az éterikus romantika hangulatával. Stílusára jellemző az anyagok manipulálása, amit a 2020 tavaszi/nyári kollekciójában 3D-s virágokkal és organzával kombinálva mutatott be.

_fio0033.jpg

_fio0409.jpg

House of Holland

Inspirációs forrás a '70-es és a '90-es évek disco hangulata volt. A kollekció fő irányvonala a neonszínű leopárdminta- áttetsző organzával .

_ale0128.jpg

_ale0178.jpg

_ale0331.jpg

_ale0040.jpg

Fashion for Relief

A jótékonysági adománygyűjtés kezdeményezése 14 évvel ezelőttre nyúlik vissza , amit Naomi Campbell hívott életre. Mindezt barátja és mentora Nelson Mandela ihette, aki ösztönözte, hogy a hírnevét jó célokra fordítsa.  Szervezete segített az ebola elleni járványok kezelésében, a Katrina hurrikán által okozott sebesültek megsegítésében de a gyermekek orvosi elláásához is gyűjtöttek már adományokat.

hrsfbbs.jpg

khiv.jpg

naomi-campbell-fashion-for-relief-spring-2020-runway-photos.jpg

sfx.jpg

Victoria Beckham

Kezdetben a fekete és fehér volt a meghatározó szín Beckham kollekcióiban. Ezen túljutva már bátrabb kombinációkban használja a két színt, felpezsdítve a kollekciót lilával, barnával és smaragdzöldel.  A határozott szabásvonalakat lágyítják az erőteljes fodrok,és minták amihez a légies és könnyű anyagok remekül illenek.

_fio0402.jpg

_fio0133.jpg

_fio0229.jpg

_fio0344.jpg

Simone Rocha

Simona Rocha bemutatója volt az egyik legjobban várt divatshow a London Fashion Weeken. A kollekció fő motívumának a folklór virágmintákat választotta a tervezőnő.A porcelánt idéző fehér alapon kék minta csodás összhangba került a további sötétebb darabokkal. Bő, buborékjellegű ruhák és a fodrok haladnak végig a teljes kollekción.

_fio0017.jpg

_fio0123.jpg

_fio0325.jpg

Christopher Kane

A skót tervező és testvére kollekciója a "More Joy" szlogen köré épül. Ez az élet minden apróságának élvezetére- a tervezés és alkotás minden pillanatára kivetíthető hangulatra utal. A bemutatott darabok fő irányvonala a virágmontívum, amit a bemutató alatt a kifut mögött is vetítettek. Tenger-föld-virág-világegyetem, azaz a világ, a környezetünk folyamatos változását idéző elemeket használtak . A Karine csoporthoz tartozó márka az egyik azon divatházak közül, akik s fenntarthatósági előírások betartásával próbálnak a környezet hosszútávú jövőjéért dolgozni.

csc_1253.jpg

ugo.jpg

csc_1467.jpg

Burberry

A divatház legújabb kollekcióját  igazán nagy nevek vonultatták fel a kifutón: Agyness Deyn, Kendall Jenner, Gigi és Bella Hadid .
Ricardo Tisci már a 3. szezonját kezdte a Burberry divatház kreatív igazgatójaként. A kezdeti kétes fogadtatás úgy tűnik a pozitív irányba sodorta az olasz tervezőt. Célként tűzte ki, hogy a brit brand stílusát úgy globalizálja , hogy a  klasszikus elemeket is megtartsa, ezzel a fentartva a Burberry klasszikus védjegyeit.A kollekció meghatározó színei a monokróm, szürke, khaki számtalan tónusa .Szélesebb rétekegek felé nyit a nadrágkosztümök és szoknyák szabásvonalaival.

_fio0370.jpg

_fio0193.jpg

_fio0249.jpg

_fio0877.jpg

Roksanda

Semmi cizelláltság,semmmi feltűnőség, mégis erőteljes és határozott divatbemutatóval jelentkezett a divatház. Elegáns köpenyek, harmonikus színek és lágyan ráncolt, fodros részletek tették a kollekciót izgalmassá.

_fio0046.jpg

_fio0161.jpg

_fio0321.jpg

_fio0421.jpg

_fio0685.jpg

 

 A divatbemutatókra számtalan újságírót, divatbloggert és a divatiparban meghatározó neveket hívnak meg. Ez az időszak a közönség között is egy kisebbfajta divatbemutatót jelent, ezért is érdemes rákeresni, hogy a közönség miben jelent meg a showkon. Ilyen fotókat nézgethetsz az albumban.

 

►►►Kövess a következő helyeken is:
Facebook    
Instagram
Pinterest
Youtube
►►►

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr415114108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása