kolin_hobbi ruhamentő

Nyárra való

2016. április 28. 08:06 - fashionLi

Várjuk már..

és hamarosan eljön..

A rövidnadrágos, szandálok meleg, forró , kánikulai, hőségriadókban "gazdag" nyári napok.

Szandálokat elő, vagy ha épp most akarnál venni, hát először nézzük mi a TREND. A kifutókról. Többszáz dolláros kivitelben. Amiket aztán a fast fashion márkák  másolni ( khmm.. vagyis nagyon hasonló tervek szerint kivitelezni ) fogják.

Ez a kis fekete, Sandro Avril szandál,kis sarokkal ellátott és pántokkal izgalmasabbá varázsolt lábbeli, 470 $,
Nekem nem kellene...Pedig igazán praktikus, nem túl magas ahhoz, hogy még kényelmes legyen egész napi rohanáshoz. Fekete, ezért megy mindenhez. Pántos , tehát tartása is van.. De ez a sarokmegoldás nekem főként a sarokmegoldással vannak problémáim. Nektek tetszik?
elle-summer-sandals-sandro_ch1233e-20_v_1.jpgFekete után jönnek a színek. Már-már túlzott színesség is.De a Dolce & Gabbana-tól megszokott már a vidám hangulat. Virágos-színes mintázatú telitalpu szandálja iránymutató az idei nyári szezonra nézve.
image_2.jpgA hosszúszárú gladiátor szandál szintén nagy trend (lesz) 2016-ban. Ez is egy visszatérő darab, úgyhogy lehet kutatni a korábbi generáció szekrényében. Ha megvan, akkor kicsit feldobhatjuk, hogy szuper trendi legyen, mint ahogy Elina Linardaki gladiátor szandálja is a képen ˘˘ Valószínű olcsóbban megússzuk ,mint 225 $,.Gyerekruhákról levághatjuk a pompomonokat, ragasszuk fel a szandálra, és kész is az egyedi , trendkövető szandálunk.

image_3.jpgKihagyhatatlan darab egy klasszikus nude magassarkú abzolút klasszikus alapdarab. Szoknya,nadrág, bármivel jól mutat és feldobja az egyszínű szettet is. Ez különösen szép darab a bokánál lévő pánttal viszont nem árt vigyázni, mert optikailag rövidíti a lábat.
Alexandre Birman Clarita 595 $
image_4.jpgPompomon itt is. Akinek tetszik, elkészítheti könnyedén, nem csak a gladiátorszandál díszíthető vicces pompomokkal. De ha pont ez a modell tetszene, itt keresse, van kékben is., 398 $, Trademark Pajama Sandal image_5.jpgDe aki ezeket eddig unalmasnak találta, itt egy igazán feltűnő darab, ami 2 éve már feltűnt a Prada bemutatókon, de most Alexander McQueen álmodta kifutóra.

image_6.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr758671958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása