kolin_hobbi ruhamentő

Inspiráció tavaszi ruhatárhoz

2016. május 16. 09:33 - fashionLi

Hiába a május közepe.. A meleg, igazán tavaszias idő még kicsit várat magára.
Használjuk hát ki ezt a várakozó(vágyakozó) időt arra, hogy inspirálódjunk, és eltervezzük milyen összeállításokban fogjuk a tavaszias, napokat megélni..

Gondoljuk át mire lesz szükségünk az idei tavasszal, nyáron , hogy a megjelenésünk a legkomfortosabb és meginkább hozzánk passzoló legyen. Ha tavaly elszakadt vagy meguntad már a szandálod, ne a szezon közepén keresgélj utána, amikor ezt a legtöbb ember teszi. Várd már új szettben a jó időt, hogy hordani tudd az első igazán kellemesen meleg napon. A szezon szandálkínálatát itt megnézheted. Ha pedig már a fürdőruhák után keresgélnél, nézd meg ezt azt bejegyzése,et.

Készítettem 3 különböző összeállítást,ami. 20 fok felett már bevethető.
- Az alapdarab póló+farmer, kalapban és magassarkúban már különlegessé teszi a megjelenést.
- A szezon egyik kedvencében, a vállat szabadon hagyó felsőben, sneakerrel kombinálva élvezhetjük a nagyobb sétákat, rohanós napokat.
-Könnyed, hosszú szoknya kényelmes lapossal és különleges szabású felsővel az elegánsabb megjelenésért, fázósabbaknak  farmerkabáttal.
springinspiration.png

A galériában még több összeállítást találhattok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr418720170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása