kolin_hobbi ruhamentő

Őszre készülve

2016. június 10. 07:15 - fashionLi

Calvin Klein kollekció

Lehet, hogy a cím nem túl csábító, így a nyár kezdetén.. De a divat csak fordított sorrendben tud működni. De milyen jó lesz a hideg időben a nyári kollekció darabjai közül szemezgetni,és képzeletben már a nyaraláshoz is bepakoltuk a kedvenc nyári ruhákat és kiegészítőket.

Aki kicsit bele gondolt már a divat világába,a fashion show-k őrült hajtásába, nem lepődik meg azon, hogy nyáron vannak a téli ruhák bemutatói. Hiszen , hogy lehetnénk a leginkább naprakészek az első hideg napon az aktuális, nagy divatházak kolllekcióval kapcsolatban.
Azért is érdekes , hogy a luxus divatházak kollekcióit IS figyelemme kövessük, mivel a fast fashion üzletekbe is ezek hasonmásai kerülnek.

Mától minden pénteken egy divatházat vagy tervezőt mutatok be, a legújabb kollekció darabjaival.

Először nézzük a nagy részt fehérbe burkolózó Calvin Klein resort kollekcióját.
hopp..Resort? az mi is?
Ez egy gyakran használatos kifejezés a divat világban. Elő-kollekciót jelent az őszi és tavaszi bemutatók előtt. Nem feltétlenül divatbemutató keretein történik ez, hanem fotókon láthatjuk a ruhákat, azaz lookbook formájában.
Az őszi divatbemutatók egyébként szeptemberben fognak kezdődni!

Azt tudtad, hogy a divatház-ma már 73 éves- alapítója kicsit magyar is? Viszont a zsidó-magyar bevándorlók gyermeke már Amerikában született. A vállalat 1968-ban indult, de nem csak a ruhák terén, hanem a parfümök révén is nagy hírnevet szereztek..

A kollekció alapszíne a fehér. Fehér oversize kabát, fehér felső, fehér cipő.

calvin-klein-collection-w-pre-spr17-lookbook_ph_thomas-giddings-01_fashionshow_article_portrait.jpg

calvin-klein-collection-w-pre-spr17-lookbook_ph_thomas-giddings-02_fashionshow_article_portrait.jpgcalvin-klein-collection-w-pre-spr17-lookbook_ph_thomas-giddings-11_fashionshow_article_portrait.jpgMegtörve a teljes fehérséget.. Pöttyös mintás anyagot is felhasználtak a tervezésnél.
Feltűnő pöttyös ruha, fehér pulóverrel Jó példa, ha tovább hordanánk a nyár ruháinkat. Elő a pulóverrel, vastagabb felsőkkel.calvin-klein-collection-w-pre-spr17-lookbook_ph_thomas-giddings-06_fashionshow_article_portrait.jpg
calvin-klein-collection-w-pre-spr17-lookbook_ph_thomas-giddings-05_fashionshow_article_portrait.jpgMindegy , hogy fekete alapon fehér pöttyös, vagy fordítva. A lényeg a minta.calvin-klein-collection-w-pre-spr17-lookbook_ph_thomas-giddings-08_fashionshow_article_portrait.jpg

Azért van még szín a fekete- fehér pároson is.

calvin-klein-collection-w-pre-spr17-lookbook_ph_thomas-giddings-13_fashionshow_article_portrait.jpg

calvin-klein-collection-w-pre-spr17-lookbook_ph_thomas-giddings-15_fashionshow_article_portrait.jpg

Az idei szezonban a bő nadrágok, bő felsők próbálkoznak visszatérni az üzletek pocaira. Ezek azok a tipikus szabásvonalak, amire igaz, hogy ápol és eltakar. Viszont a fehér színnel vigyázzunk-még ha bő is, vagy talán pont ezért- ,mert optikailag kövérít. Az ennyire nagy és feltűnő pöttyös ruhákat pedig "L" méret felett inkább NE válasszuk.

Ha érdekel a teljes képgaléria, katt ide

Jövő hét PÉNTEKen a Project Runaway 4.évadának győztese Christian Siriano Resort kollekcióját ismerhetitek meg közelebbről.

napichic_blog_hu_3.jpg
►Gyere holnap is!
►Tegnapi bejegyzés: Prada macskaszem
Instagram
Facebook    
Pinterest           

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr678796094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása