kolin_hobbi ruhamentő

Őszi szürkeség sárgával bolondítva

2016. június 18. 07:11 - fashionLi

Christian Siriano őszi kollekciója

Az őszi divattrendeket körbe járó rovat második hetén (egy nap késésessl, bocsi. Az első Calvin Klein bejegyzés itt olvasható) a beígért Project Runway 4. évadának győztese , Christian Siriano 2016-os Ready to Wear kollekciójába nézünk bele.

A 30 éves tervező 2008-ban megnyerte az amerikai Project Runway TV-s reality showját( itthon Leendő divatdiktátorok címmel futott a Viasat 3 csatornán.Húú, nagyon szerettem) A műsorban hétről hétre különböző feladatokat kaptak a feltörekvő tervezők, dizájnerek. Az adott heti koncepcióban megadott anyagokkal, ötletekkel kellett dolgozniuk, megtervezni a ruhát, és modelleken felvonultatni házi kifutón. Zsűri előtt bemutatták az alkotásokat a versenyzők, akik aztán kiválasztották kinek kell mennie, és ki kerülhetett közelebb a nyertes címhez. Tavaly augusztusban volt a 14.évad.A műsort Heidi Klum vezette.jbl.png

A múlt heti resort  szakszó után, már megint itt egy divatkifejezés. Ready-to-wear. De ezt leírva, hallva a Pret-á-porterre is gondolhatunk.-máris tudunk legalább egy francia kifejezést, azaz: kész viselet)
Ezek jelentik a tömeggyártott ruhákat,teszik mindezt úgy, hogy  az egyediséget és minőséget megtartják. Hordható és még olajmágnásnak sem kell lennünk, hogy meg tudjuk fizetni. Nem úgy, mint például a haute-couture kollekció darabjait, ami teljes ellentétben van a pret á porterrel.

Christian Siriano az idei őszi szezonra a szürkét helyezte a középpontba. A színek fontos szerepet játszanak a tervezőnél, Minden kollekciójában van néhány alapvető szín, ami többszörösen visszaköszön .A 2016-os kollekció darabjai magabiztos hatást keltenek a sárga és szürke párosával.

Magasnyakú kötött felső , hosszú, bő kabáttal és a szezon kedvelt bővülő nadrágjával biztos választás a kezdődő hideg időben, amit egy vastag keretes, feltűnő napszemüveggel még karakteresebbé tehetünk..

_ait0014_426x639.jpgTalpig sárgában is meghatározó darab lehet az egyberuha hasonló árnyalatú hosszú őszi kabáttal.

_ait0135_426x639.jpg

Ne csak a nyár szóljon a színekről.
rejtveny.jpg

A vállat szabadon hagyó ruha az őszi időszakban is trendi darab._ait0448_426x639.jpg

 Egyberuha vagy csak egy felső, lényeg, hogy mutasd a vállad. Jól kombinálható térd alá érő szoknyával,de csak magassarkúval.
_ait0789_426x639.jpgAsszimetrikus magas nyakú felső nadrággal vagy hosszú szoknyával is hatásos belépőt eredményez viselőjének._ait0965_426x639.jpg

 A kollekció teljes darabja elérhető innen.

 

Jövő hét PÉNTEKen Nina Ricci 2017-es Resort kollekcióját ismerhetitek meg közelebbről.

napichic_blog_hu_3.jpg
►Gyere holnap is!
►Tegnapi bejegyzés: Outfit bejegyzés: középpontban a kantáros nadrág
Instagram
Facebook    
Pinterest       

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr28819548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása