kolin_hobbi ruhamentő

Inspirálódj Chiaraval

2016. augusztus 24. 23:53 - fashionLi

A divat-életmód-szépségápoló-gasztróbloggerek korában már elég nehéz újat mutatni. Több ezer van belőlük világszerte. Mindenki megtalálhatja a saját ízlésének valót.
Még 2009 környékén , amikor csak elvétve futhattunk bele ilyen blogokba, na akkor lehetett nagyot alkotni. Ismerd meg most röviden egy tehetséges olasz születésű, de Amerikában élő bloggert. Theblondesalad, azaz Chiara Ferragni.969e45c706dd52b548717a02c0b054f5.jpg

Személy szerint én 2007-8-ban kezdem el olvasni a külföldi blogokat. Kedvencem, amit már említettem régebben Andy Torres. Az ő bejegyzéseit követve bukkantam rá az olasz bloggerre, Charra Ferragni-ra. Kedveltem őket, mivel végig megmaradtak csak a ruháknál, kiegészítőknél, nem mentek el a gasztro és egyéb más nagyon trendi irányba. Stílusosak, egyediek és inspirálnak a mai napig.

 Sok eseményre közösen jártak, divatbemutatók, fotózások. Ezekről természetesen posztokat is közöltek, ami beszippantotta a divatra éhes közönséget. Így sikerült Chiaranak is kialakítania 2 év alatt már több százezres masszív követő tábort.
2011-ben nyerte el  " Az év egyik legnagyobb street-style áttörése" címet New Yorkban.
Mára már saját csapattal dolgozik, külön fotósa van, luxus márkákat hord, de saját divatmárkája is van már.

 

►Gyere holnap is!
►Tegnapi bejegyzés: Fashion show időpontok
Kövess és olvass, nézegess  nap, mint nap. De hol is?
Facebook    
Instagram
Pinterest  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr3711650330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása