kolin_hobbi ruhamentő

Miben vonulnak majd a magyar olimpikonok?

2019. szeptember 08. 08:23 - fashionLi

2020 az olimpia éve lesz,hiszen Tokióba utaznak a világ legjobb sportolói, hogy megmutassák tudásukat, erejüket, amiért az előző 4 évben dolgozta.. A grandiózus eseményt megelőzi egy nyitóceremónia, az első pont, ahol az összes olimpikon találkozi. Ez a ceremónia egy divatbemutatónak is felfogható, hiszen nem mindnegy miben vonulnak fel az országot képviselő versenyzők a legnagyobb sporteseményen.

Jelentős hangsúlyt kapnak a ruhák, ezért a megfelelő tervező kiválasztása hosszabb folyamat. Nemzetközi színtéren olyan tervezők készítettek már formruhát, mint Armani, Ralph Lauren vagy éppen Stella McCartney.

2017-ben Rióban a magyarok Use Unused formaruháiban vonultak a bemutatkozó napon. Ezt a ruhát egyébként a legjob 5 között említette egy sport magazin.

Az idei évben már februárban kiírták a pályázatot a formaruha megtervezésére. Mostanra 3 döntős maradt, akiknek a terveit meg is nézhetjük és találgathatunk, vajon melyikben képviselik majd az országot a sportolók.

Nanushka

nanusha_formaruha_1.jpg

nanusha_formaruha_3.jpg

nanusha_formaruha_2.jpg

Nubu

nubu_formaruha_1.jpg

nubu_formaruha_2.jpg

nubu_formaruha_3.jpg

Tomcsányi

tomcsanyi_formaruha_1.jpg

tomcsanyi_formaruha_2.jpg

tomcsanyi_formaruha_3.jpg

►►►Kövess a következő helyeken is:
Facebook    
Instagram
Pinterest
Youtube
►►►

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr5515051000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása