kolin_hobbi ruhamentő

Divat(os)show

2016. november 15. 00:48 - fashionLi

Novemberben sem kell divatbemutató nélkül maradnunk, de most a hazai szntér következik, igazán friss és tehetséges tervezőkkel. A Mod'art divatiskola szervezésében november 23.-án , szerdán késő délutántól egészen estig szuper divatbemutatón vehetsz részt.14976679_10154736948769190_2806437959998477265_o.jpg

A Mod'art egy nemzetközi iskolahálózat. A budapesti székhelyen is francia szemléletben, párizsi mintára oktatják a divat tananyagot . Az oktatás nyelve a magyar, viszont a főiskolai szintű programokon francia tanárok vizsgáztatnak, és  aki itt diplomázik, francia diplomát fog kapni !

Mivel hamarosan felvételi időszak, december 1-jén nyílt napot hirdettek meg a 13.kerületi intézménybe , ahol bele lehet hallgatni néhány órába, és átérezni a párizsi tanítási megközelítést.

November 23.-án 18:00-tól az iskola 10. éves születésnapja alkalmából divatbemutatót rendez a Francia Intézet.( Budapest, Fő utca 17 )

A divatbemutató egészen különlegesnek ígérkezik új és már végzett tervezők munkáival.  Két részből fog állni a show.. Lesz egy „Best of Modart” rész, - az elmúlt 10 év diplomakollekcióiból - a másik pedig a  „Designers of Modart” bemutató, azoknak a végzett tervezőinknek a kollekciójából, akiknek már saját márkájuk van.

Mivel korlátozott a terem befogadóképessége, regisztrációhoz kötött a megjelenés. Név, létszám és az előadás megjelölésével e-mailben lehet jelentkezni: dalma@modart.hu

Itt pedig a Facebook eseményt érheted el.

 

 

►Gyere holnap is!
Kövess és olvass, nézegess  nap, mint nap. De hol is?
Facebook    
Instagram
Pinterest

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr1711962001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása