kolin_hobbi ruhamentő

A H&M Oscar-díjas színészt nyert meg karácsonyi reklámfilmjéhez

2016. november 28. 23:43 - fashionLi

Wes Andersonnak köszönhetően egy szuper H&M karácsonyi reklámvideó került ki a svéd divatóriás "ruhái közül". Megnyerték maguknak Adrien Brodyt is, aki a rossz hír hozójaként tűnik fel, ugyanis, mint kalauz, neki kell közölnie a vonat utasaival, hogy a késés miatt a közös karácsonyi programokra fél nap késéssel érkezhetnek meg....Természetesen a boldog vég garantált ;)

A H&M részéről ez egy nagyon ügyes reklámfogás, szuper színésszel és rendezővel az oldalukon, Na és persze a videó üzenetével: itt az év legszebb ünnepe, legyen közös az ünneplés is. A reklámban viszont nem Adrien Brody vasutas öltözéke a lényeg a H&M részéről, hanem a közös ünneplés alatt rövid ideig megjelenő csinosan felöltözött utasok.

napichic_blog_hu_3.jpg

 ►Gyere holnap is!
Kövess és olvass, nézegess  nap, mint nap. De hol is?
Facebook    
Instagram
Pinterest

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr5612007636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása