kolin_hobbi ruhamentő

Outfitbejegyzés-Hogy viseld az overált?

2017. június 07. 01:45 - fashionLi

Kedvenc ruhadarabjaim közé tartoznak a különböző egyberuhák, főleg az overálok és kantáros nadrágok. 

A mai bejegyzés középpontban a fekete, pamut overálom.

Az overálok egyébként a sportruházatból kerültek át az utcai divatba, a 70-es években nagy forradalmat élt át ez a ruhadarab. Az utóbbi 3-4 évben pedig ismét több fazon jelenik meg és egyre több üzletben kaphatóak. A sötét színű darabok az  alacsonyabb növésűeknek különösen kedvez, hiszen az alakot enyhén nyújtja optikailag.

Van , aki a teljes fekete ruhatárra  esküszik, én pedig arra, hogy 1-1 színnel még jobb összeállítást érhetünk el. Ma a kéket választottam kiegészítő színként, ami a farmerkabátnál és a nyakláncnál jelenik meg.A tornazsák ezüstjel pedig a nyaklánccal lesz összhangban

Derékban gumis , ujjatlan overál.
Ezzel a fazonnal vigyázz, hiszen a valódi derékvonalhoz kell esnie a gumis résznek. Különben a test vonalát aránytalanná teheti.
_6032549.JPG

A hangsúlyos nyaklánc mellett bátran megfér még egy gyűrű, és még így is a kevesebb több elvén maradunk. Karkötővel és egyéb kiegészítőkkel viszont már túl zsúfolt hatást érhetsz el._6032531.JPG

Szuper kényelmes viselet a kellemes meleg időben is az overál._6032526_levagva.jpg

Ne hezitálj, a kalap mindig jó választás. Megadja az outfit teljességét és egyediségét.

_6032525.JPG

_6032539.JPG

_6032537.JPG

Már lassan egy éve készítettem ezt a tornazsákot,azóta is gyakran hordom,ma is rá esett a választás.Láttad már az elkészítéséről összevágott videómat róla? Ha nem , itt visszanézheted, és akár otthon te is egyszerűen elkészítheted.(:
_6032545_masolata.JPG

 

 

►►►Gyere holnap is!

►►►Követhetsz a következő helyeken is:
Facebook    
Instagram
Pinterest
►►►

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr1112562781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása