kolin_hobbi ruhamentő

Új márka született

2017. szeptember 11. 09:06 - fashionLi

ARKET beszámoló

Néhány hete írtam már arról, hogy a svéd divatóriás, a H&M új márkát alapít. Nagy várakozás előzte meg az üzletnyitást, hiszen a hónapokig fehér falakkal eltakart kirakat és bejárat jelezte, hogy itt hamarosan valami történni fog. Mindez a londoni Regent Street-en zajlott, ahol a legelső ARKET üzlet nyílt meg, .

Augusztus 25.-e óta várja a letisztult szabásvonalak kedvelőit az üzlet. A ruhákon kívül lakberendezési termékeket is kínálnak. Saját márkájuk mellett válogatott tervezők darabjai is helyet kaptak női-férfi és gyermekdivat terén.

Kíváncsian vártam az üzlet nyitását, hiszen eddig csak néhány kiszivárgott képet kaphattunk a márka arculatából. Jelenleg éppen a brit fővárosban élek, természetesen el is látogattam, az üzletbe. Hoztam néhány képet, és egykis összefoglalót az üzletről és az új márkáról. 

Az üzlet London egyik fő bevásárló utcájában a Regent Street-en nyílt meg. Heteken belül a második üzletük is megnyílik, Covent Garden városrészben.
Azt előre lehetett tudni, hogy hozzák a svéd formavilágot a minimalizmussal, és hideg eleganciával. Nos ez abszolút így is van. Letisztult és harsány színektől mentes üzlet várja a vevőket és érdeklődőket.

img_5004_1.JPG

A két szintes üzlet alsó részén a férfidivat és lakberendezési dolgok találhatóak. Óriási belmagasság, pasztell színek, modern és minimalista dekoráció jellemzi az üzletet.  Nem csak saját magad , de a konyhádat is felöltöztetheted.

img_5058.JPG

 

img_5060_1.JPG

A felső szinten a női ruhák és a gyerek részleg található.

img_5051.JPG

img_5031.JPG

Sok ruha, szép rendben elhelyezve fogasokon, polcokon. A színek csoportosítására nagyon ügyelnek, minden nagyon megtervezett, élére hajtogatott és kifinomult hatást kelt. Az anyaghasználat is pozitív benyomás, farmer , pamut, szövet a legtöbb ruhadarab.
Színek terén a pasztell és a földszínek minden árnyalata megtalálható.  Nincs túlzsúfolva sem vásárlóval, sem pedig ruhával az üzlet. Ez nagyon pozitív, teret enged a szabad nézelődésnek. ( Habár Londonban a H&M üzletei is tágasabbak, mint ami a legtöbb magyar boltjaikat jellemzi. )

img_5014.JPG

Semmi feltűnőség, semmi kirívó minta, vagy színhasználat.

img_5020.JPG

img_5032.JPG

Kerestem, de kedvenc darabjaim nem igazán lettek. Túl nagy benyomást az üzlet berendezésén kíbül nem adott a márka. De az előzetes alapján, erre is számítottam. Minőségi alapdarabok beszerzésére ideális. Árazása a H&M felett van kicsivel, de mégsem a luxus és elérhetetlen kategória.

A kedvenc darabom pedig ez a zöld jersey anyagú pulcsi lett, a 80-as éveket idéző fazonnal.img_5041_1.JPG

Az árakról a galériára kattintva tájékozódhatsz:

Arket hivatalos honlap .

►►►Követhetsz a következő helyeken is:
Facebook    
Instagram
Pinterest
Youtube
►►►

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr2912807140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása