kolin_hobbi ruhamentő

Hogy kezeljem a ruháimat?

2019. május 08. 19:27 - fashionLi

Textil-kresz

A címben olvasható témával visszatér a blogra a rendszeres tartalom ! Kis szünet után most újra egy fontos és visszatérő kérdéskört járok végig. Ez a ruhakezelés. Hogy lehet mosni, lehet-e egyáltalán mosógépben, bíja-e a vasalást a kényes anyag....?

A ruhákba gyártás során a belső jobb oldalra mosási és kezelési útmutatót varrnak. Ezek gyakran annyira hosszú zavaró papírok, hogy kényelmetlenséget okoznak. Sokaknak az első dolga vásárlás után az, hogy ezeket a papírokat kivágják. Később aztán nem tudják, hogy hány fokon mossák, szárítógépbe berakható-e. Természetesen nem minden ruhánál más ez az eljárás. De sok, főként kényesebb anyagoknál lenne jó legalább elolvasni, és megfogadni , hogy mosás után ne érjen kellemetlen meglepetés.

A belső címkén található jelzéseknek a jelentéséhez készítettem egy összefoglalót, amit segíthet megjegyezni mi mit jelent.

mosasiutmutato_1.jpg

És ha ez a fenti ábra egy kicsit száraz, itt van egy "ovis" verzió, képekkel, hogy mire is asszociálhatsz az ábrákat nézve. Szerintem a vasaló olyan, mint egy dodzsem, nem? :D

textil-kresz.jpg

Bízom benne, csökkentjük az összement , összemosott és mosás után megváltozott tulajdonságú ruhák számát.

►►►Megtalálsz a következő helyeken is:
Facebook    
Instagram
Pinterest
Youtube
►►►

.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr6414676656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása