kolin_hobbi ruhamentő

Nanushka már a férfiaknak is tervez

2019. szeptember 17. 08:33 - fashionLi

Néhány napja a magyar divatvilág az olimpiai formaruhák döntős tervezőinek kollekciójával volt elfoglalva. Azóta már tudjuk, hogy a három döntős - Nubu, Nanushka,Tomcsányi- közül a NUBU csapata kapta a lehetőséget, hogy jövőre Tokióban az olimpikonok az általuk tervezett öltözékben vonuljanak fel a nyitóünnepségen.

A mai nap viszont egy másik döntősnek, Nanushkának nagy nap, hiszen a férfi kollekciója ma kerül a boltokba. Az idei évben még új üzletnyitás is várható, nem is akárhol. A három emeletes üzlet New Yorkban várja majd a magyar tervező ruháinak szerelmeseit.

nanushkalast.jpeg

00021-nanushska-menswear-nyfw-winter-2019.jpg

Idén februárban már járt a márka New Yorkban, a divathéten, ahol a nemzetközi sajtó pozitív kritikával illette, és még a Vogue is beszámolt a kollekcióról.

►►►Kövess a következő helyeken is:
Facebook    
Instagram
Pinterest
Youtube
►►►

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr3915110830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2019.09.19. 10:35:16

Á, egy újabb "adjunk a férfiakra rózsaszínt, mert... miért is? Mert az olyan eredeti, senki nem csinálta még!" kollekció.

Egy férfi nem ilyen ruhákat akar hordani. Illetve vannak férfiak, akik ilyen ruhákat akarnak hordani, de ők elenyésző kisebbségben vannak. A legtöbb férfi olyan ruhát akar, amiben a válla szélesebb, a hasa laposabb, az anyaga olyan, hogy abban kereket is tudjon cserélni, vagy ha a kutya egyszer azon alszik, akkor egy 40 fokos mosással, vasalás nélkül ismét hordhatóvá lehessen tenni. Emellett a szabása is olyan, hogy abban végre lehet hajtani egy kerékcserét, van zsebe azoknak a bizbaszoknak, amik miatt a nők retikült (és Magyarországon ehhez színben nem passzoló nejlonszatyrot) hordanak.

A színe pedig nem kelt csajos asszociációkat.

Nem tudom, mit nem lehet ezen megérteni, és miért kell ezeket erőltetni, de ha tudnám, akkor valószínűleg én sem itt kommentelnék, hanem a harmadik üzletemet nyitnám New Yorkban...
süti beállítások módosítása