kolin_hobbi ruhamentő

Ruhakezelés_cipotisztitas

2016. április 13. 07:15 - fashionLi

A blog elete nem all meg, magyar billentyuzet nelkul is folytatodik, mert jovo szerdaig kulfoldon pihennek az ekezetek.. 

Ma pedig a szokasos szerdai ruhakezelos bejegyzes kovetkezik. Nem igazan ruha, de eleg szorosan hozza tartozik.. A cipo

Foleg a feher talpuak tisztitasan lehet nehezkes. ( Video is keszult rola, amit sajnos csak jovo heten fogok tudni megosztani )

cipo1.jpg

O itt az en 4 eves Vans cipom. Elegge szeretem, kenyelmes is, sportos is, rohangalos is es lehet benne deszkazni.. (..ez a  resze szorul a leginkabb javitasra..)
Sok mindenhol jart mar..sarban, esoben, 40fokban, vizparton es havasesoben, sokat tapasztalt mar, de a megfelelo kezeles miatt is jol tartja magat.

Hozzavalok:

-tisztitasra varo cipo
-fogkrem
-fogkefe ( vagy valamifele sortes tisztitoeszkoz)

A tisztitasat en fogkremmel szoktam vegezni , mert nem csak a fogakat feheriti ! Kell hozza meg egy elhasznalodott fogkefe ( es igy meg a kornyezetet sem terheljuk a szemet felhalmozassal.) De erre a celra meg az erosebb sortevel rendelkezo haztartrasi tisztitokefek is jok.

Ja es a furdoben, kadnal csinaljuk ,ahogy a fogunkat mosnank.
Ilyen volt....

cipo2.jpg

cipo3.jpg

Oszlassuk el a fogkremet a cipon:

cipo4.jpg

Es ilyen lett:

cipo5.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr338603014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása