kolin_hobbi ruhamentő

Körömlakk cipődekoráláshoz?

2020. január 15. 14:17 - fashionLi

Csináldmagad cipőújítás #videóval

A blog születésnapja napja már két hete volt ( :o ), az év elejével a 4. évébe lépett az oldal. Ezt méltóképpen szerettem volna megünnepelni. A videóban biztos voltam, a témán viszont még gondolkodtam. Ötletelve a varrás, festés és átalakítós lehetőségek között mérlegeltem. Eszembe jutott, ha már táskát dekoráltam körömlakkal, mi lenne ha cipőt is?img_4221.JPGSzupergyors, egyszerű és nagyon egyedi megoldást mutatok, hogy egyszínű cipőt miként tudsz izgalmasabbá tenni. És miért a körömlakk legyen a festék? Mert strapabíró, mérsékelten vízlepergető és rengeteg színben kapható. Az ára sem túl drága a speciális festékekhez képest és számtalan helyen beszerezhető- hogy ne ez legyen az indok, amiért nem állsz neki (:

Hozzávalók:

img_4065.JPG
-egyszínű cipő- nem feltétlenül kell fehér, de akkor a színválasztásra kell jobban figyelni, hogy kontrasztos legyen.
-körömlakkok: bármilyen minőségű megfelel !
-szigetelőszalag, vagy bármilyen vastagabb ragasztószalag
-újság/csomagoló..papír, hogy ne festékezz össze, olyat amit nem szeretnél.

Nagyon egyszerű módon a körömlakkot csak fröcsköld rá a cipőre. Ebben az a szuper, hogy két ugyanolyan minta biztos, hogy nem lesz és előre megtervezni sem tudod , hogy hová mennyi festék essen. Viszont annál szórakoztatóbb.

Lehet trükközni, hogy csak az elejét fested le vagy a teljes cipőt. A cipőfűzőt is be lehet, de ha nem szeretnéd, inkább fűzd ki. Ha van márkajelzés a cipőn, az is jól mutat festve.
Hajrá[:

►►►Kövess a következő helyeken is:
Facebook    
Instagram
Pinterest
Youtube
►►►

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr2515411310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása