kolin_hobbi ruhamentő

"Women of the Year" a szigetországban

2016. június 08. 23:16 - fashionLi

Tegnap este rendezték meg Londonban a Glamour magazin díjátadóját,azaz a  "Women of the Year Awards"-ot.

Ez már itthon is lezajlott, a celebek megmutathatták magukat, és a legújabb felsőkategóriás ruháikat is.
Nincs ez másként a szigetországban sem. Nézzünk néhány különleges ruhakölteményt.

A Youtube kategória győztese Tanya Burr  lett, aki a szépségápolási,sminkelési és életmód videóival lett híres, közel 3,5 milló követője van a csatornájának.
Annyira jókor jött ez most neki, hogy holnap oda teheti a születésnapi tortája mellé. 27 éves lesz.
Ruhája egy pipacsokkal díszített Oscar de la Renta hosszú estélyi ruha, ami teljesen illett a stílusához, alakjához is.
Ez már kevésbé mondható el a jobb oldalán mosolygó Kourtney Kardashianról.Valószínűleg a hátrésze a ruhának teljesen zárt :)
tanya_1.jpg

A brit TV-s személyiség díját a 20 éves Sophie Turner kapta. A Trónok harca rajongóknak ismerős lehet, mivel ő volt Sansa Stark. Ez meg is  hozta meg neki a sikert. Szerepelt az X-men sorozat 8. filmjében is.
Jóval idősebbnek tűnik a koránál, ez a ruhának is köszönhető. Egy könnyedebb , különlegesebb szabásvonalú (színesebb) ruha talán segített volna rajta.
timthumb.jpg

Az év női filmese Elizabeth Banks lett. Nem akart kitűnni nagyon a tömegből, maradt a klasszikus vonalaknál ezzel az ezüstösen csillogó sötétszürke ruhánál. A pántok a ruhán és a cipőn külön kiemelhető klassz páros.elizabethbanks.jpg

A következő két díjazott akár ikertesó is lehetne, sokan több hasonlóságot is felfedeznek rajtuk. Tény, hogy van némi igazság benne, de az "ikerségtől" elég távol van a két színésznő.ikrek.jpg
A "Glamour inspiration 'kategóriában Susan Sarandon nyert. Ki mondja meg róla, hogy ő 69 éves már? Mindenesetre a teljesen fekete ruhaválasztás sem "segített" a korához öregbítenie magát. Nadrágkosztümöt és  ezüst cipőt minden 69 éves nagymamára (legalább évente egyszer)

És ha már Sarandon, akkor rögtön itt a hasonmása is, aki szinté díjjal tért haza, az "Icon" kategóriában., Sigourney Weaver. A 66 éves amerikai színésznő egy hosszú, egyszerű szabású zöld ruhában vett részt az eseményen. Jól választás volt.sigourney_weaver.jpg

ég több díjazott és résztvevőről képek a galériában:

Képek forrása:glamour

A teljes lista a díjazottakról pedig itt elérhető.

 napichic_blog_hu_3.jpg
►Gyere holnap is!
►Tegnapi bejegyzés: Az izzadság elkerülése miatt- Nyárias textíliák.
►Kövess és csatlakozz:
Instagram
Facebook    
Pinterest             

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr428793642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása