kolin_hobbi ruhamentő

Carrie után szabadon

2016. január 05. 00:06 - fashionLi

Talán tudjuk kiről van szó a címben..[:

Carrie naplója 1. évadában kerül elő először ez a táska és addig Carrie védjegye is lesz, amíg el nem lopják tőle... Egy foltot akart eltávolítani róla, elővette a körömlakkjait és dekorálni kezdtet.

Neki ilyen lett: katt

Ez nekem is megtetszett, és unalmas volt az egyszerű fekete táskám is.

Mi kell hozzá?
egyszínű, bármilyen fazonú táska
legalább 3 különböző színű/árnyalatú körömlakk
újságpapír, a táska alá, mert fröcsögni fog.

Mennyi időbe telik?
maximum 30perc

Először óvatos mozdulatokkal egy színnel dolgozzunk, sok festéket vigyünk fel az ecsetre, majd hirtelen mozdulattal fröcsköljük rá a táska elejére. Ismételjünk meg néhányszor, majd  ha már ráéreztünk jöhet a többi szín és a bátrabb fröcskölés. 15-20 fröcskölés már elég lehet, könnyű túlzásba vinni, de akkor kevésbé lesz mutatós, és a színek túlságosan összeolvadnak.
Én itt az élénk zöldhöz még víz bázisú textilfestéket is használtam, ennek a száradási ideje jóval hosszabb (7-8óra!) A tartósság miatt átlátszó körömlakkal még át lehet festeni . Aktív használat mellett 1,5 év alatt még semmi kopás [:

Ebből kiindulva, már gondoltam rá, hogy cipőre is megcsinálom, keresem a megfelelő cipőt még hozzá. A következőkben viszont egy másik cipődekorálási ötletemet mutatom meg, szintén festékekkel [:

                                                                                                                                                                       Kép: saját

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr18237962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása