kolin_hobbi ruhamentő

A szandál első útja...

2016. május 27. 23:53 - fashionLi

Most már nekem is, mint örökké fázósnak is előkerülhetett a szandál.. igaz óvatosan, hosszú nadrággal párosítva, de már elkezdődött a felmelegedés, keressük elő hát a nyárias ruháinkat!

Ha egy ruhadarab zöld színű, nálam már szinte nyert ügye van.

És ezt gyorsan meg is cáfolnám, mert ma láttam egy képet Rihannáról és az ő habcsók ruhájáról, élnénk almazöld színben.
99187850_26may2016-rihanna_green_dress-xlarge_trans_1n-0bbrgahnulljmqze3f4xyxongmlhmiv_nv9kpphk.jpgÉs ez inkább mínuszból indulna nálam, hiába a szín...:D Amúgy meg 1250 $ ! A Molly Goddard  nevéhez fűződő Barbie és a Spice-girls világa ihlette ruha, hozza a megszokott mesebeli hercegnő stílust, de iillik  az énekesnőhöz...Nem véletlen a mondás, hogy hordani tudni kell.

A zöldnél maradva, de kicsit visszafogottabb verzióban, mint a fent látott ruha^^ én csak egy zöld nadrág+táska kombinációt gondoltam ki mára. Ezüst szandállal, ami a 3. szezonját éli boldogan, és eredeti állapotát megőrizve.
Azért emelem ki, hogy a szandálnak az idei a 3.éve , mivel már 2014-ben előremutató volt az ezüst , de kétség kívül idén éli fénykorát.

img_0665.JPG

img_0669.JPGinsta2.png

Nadrág:H&M
szandál, felső: Reserved

Merjük kicsit izgalmasabban kombinálni a ruhadarabjainkat. Az ezüstöt ne csak fekete, fehérrel hordjuk. A zölddel jó barátságot ápolnak :) Egy ezüst színű ékszerrel: nyaklánc vagy karkötő még jobb kombinációt érhetünk el!
feketezoldezust.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr798753410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása