kolin_hobbi ruhamentő

Alapdarab#6_basic ujjatlan

2016. június 03. 23:59 - fashionLi

mit tud a 'tank top'

A nagy nyári forróság közeledtével egyre inkább előkerülnek a lenge, vállakat szabadon hagyó felsők, ujjatlanok. Az idei szezon nagy- nagy kedvence az ejtett vállú felsők, erről írtam már a múlt hónapban, itt elolvashatod.

Most viszont egy olyan alapdarabró(eddigi alapdarabokról szóló bejegyzéseim: sportcipő , denim jeans  , egyszínű póló  , farmerkabát) lesz szó, aminek kombinálhatósága végtelen, akár sportos vagy elegáns outfitben szeretnénk megjelenni. Ez az ujjatlan felső(  tank top) ,ami basic=minta, felirat, csicsa nélküli verzió.

Több van benne, mint hinnéd!

poly_2.jpg

Bárhol könnyedén beszerezhető ez a felső, de az anyagösszetételre azért ügyeljünk. Nyár, meleg , sőt forróság. Ilyenkor a sötét szín még inkább izzaszt. De nem csak a színre kell oda figyelni.

A legjobb a 100 % pamut, de abból is a könnyedebb, lenge, nem túl vastag szövésű típus.. .
 ( Nyáron sokan a pamutnál kissé keményebb tapintású len anyagból készült ruhákra esküsznek. Ezek ára általában drágább, mint a pamut, de cserében jól szellőznek , habár vasalást nem hagyhatjuk el, mivel látványos gyűrődéseket tud produkálni.
Ennél jóval drágább a 100 % selyem anyag, ami valóban kellemes viseletet ad a forró napokra. A selyem organza pedig az igazi luxus cikk( főként esküvői ruhák anyaga) )71060235_99-99999999_01.jpg

Ennek az egyszerű ruhadarabnak a sikerében az áll, hogy tuti befutó egy farmerrel, a reggeli gyors összekészülésnél sem foghatunk mellé, néhány kiegészítővel feldobhatjuk, ha túl egyszerűnek gondolnánk. De, komolyabb napokra, kosztümnadrággal (öltönynadrággal) elegánsabb hatást érhetünk el.:

Inspirálódjunk hát a képekből, és ha még nincs, beszerezhetünk a legközelebbi ruhaüzletben is, akár 1500 Ft alatt.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr658777068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GöTi 2016.06.04. 13:16:11

Nem minden nő ilyen szerencsétlen deszka.

Azoknak az igényteleneknek adj használható tanácsot légy szíves a melltartó pánt eltüntetésére, akiknek mellük is van, melltartót is hordanak és felvesznek ilyen ruhákat.

fashionLi 2016.06.04. 23:22:28

Kedves @GöTi
Manapság már mindenféle rafinált pántmegoládású darabokat lehet kapni, a pánt nélküliről nem is beszélve. A szilikont kitiltanám, helyette a testszínűt kellene preferálni, mindenkinek. Sajnos az érintettekhez jut ez el a legkevésbé. ( de lesz erről bejegyzést ,mert aktuális a probléma)
De itt több vastag pántú, bő fazonú póló van, ami nem csak az S-M mérete ;)
süti beállítások módosítása