kolin_hobbi ruhamentő

A zöld nyugalma

2016. július 03. 07:15 - fashionLi

Hogy állsz a színes ruhákkal?
Kedveled?
Vagy inkább megmaradsz a minimalista fekete-fehér biztos párosánál?
Néha megtetszik egy színesebb ruha, de nem tudod, illik- e hozzád?


Előző héten arról a színről esett szó, amit ebben a meleg időben gyakran szeretnénk látni.A felhőtlen ég és hullámzó vízpart csodálatos kék színét.Ha kíváncsi vagy , hogyan is illeszthető a kék szín a ruhatáradba, megnézheted ebben a bejegyzésemben.

Ma viszont jöjjön a kedvenc színem, azaz a zöld. Mert a zöldből sosem elég. A zöld a tavasz, a megújulás , a növekvő élet szimbóluma. Az emberi szemre a zöld van a legpihentetőbb hatással.
Először egy rövid ismétlés, mert az mindig jól jön ( nem csak a tételtanulásnál, ja de vége már a vizsgaidőszaknak is :) )

Érdemes tisztában lenni azzal, hogy ha világos bőrtípussal rendelkezel, akkor a hidegebb árnyalatú, de halvány tónusú=pasztell ruhák lesznek a te darabjaid . Így kevésbé tűnsz sápadtnak, és  megjelenésed is üdébb hatást kelt.mskala1tavasz_1.jpg
Ha pedig a sötétebb bőrtípusú vagy, a kontrasztosabb színek kiemelik a barnább bőrt. De a meleg, rikító színek feltűnőbbé teszik a bőrhibákat.

wintertype_1.jpg

 Mutatok néhány saját kombinációt.

Vegyük alapul ezt a menta színű élére vasalt nadrágot, amit még néhány éve( talán már 4 éve is van)  a Mangoból szereztem be.Színe élőben sötét türkiz-menta árnyalatú._6251020.JPG

Nadrág:Mango
Cipő: Vans
Póló: Bershka
Táska: H&M
Napszemüveg: 'győri napszemüveg üzlet '

Sok lehetőséget rejt magában ez az egyenes szabású nadrág, mivel az élére vasalt fazon elegánsabb hatást kelt. Viszont vászoncipővel máris sportosan elegáns stílusra válthatunk, ahogy kiérünk a szigorú irodai etikett alól.

Elegánsabb megjelenést érhetünk el laposban is, ha egy karakteres Oxford cipőt választunk. A nadrág szárát lazán feltűrve megtörhetjük a klasszikus fazont..

Cipő:5th Avenue
Szürkészöld ujjatlan : Mango

_6251030.JPG

A nadrág övrészét ne takarjuk el, tűrjük be a felsőt!
DE CSAK az tegye meg, aki viszonylag lapos hassal rendelkezik, mivel kissé ki fog buggyani, gyűrődni a felsőrész,így vastagabbnak hat majd a csípő-has rész. A betűrt felsőrész a lábat is nyújtja optikailag, tehát aki magasabbnak szeretne tűnni, inget, pólót a gagyába!_6251006.JPG

_6250977.JPG

Az egyszerű felsőt különlegesebbé tehetjük egy élénkebb árnyalatú nyaklánccal._6251041.JPG

 Az egyberuhák ideje is eljött. Ha van egy klasszikus darabod, amit már unalmasnak találsz. Ne hagyd a szekrényben pihenni. Túrbózd fel néhány kivágással. De hogyan is ?zoldruha2_1.jpg

Képek a zöld ruhatáramból:

A kék ruhákról szóló bejegyzésemben már írtam, hogy egy egyszerű, semleges színű alapdarabokat feldobhatunk élénkebb kiegészítőkkel is. Törjük meg a megszokott kombinációinkat és fedezzük fel, hogy mennyi újdonság rejlik akár egy zöld nyakláncban is. Fehér felsőrésszel, és kosztümnadrággal kombinálva a klasszikus vonalak izgalmasabb hatást keltenek.Viseljük bátran a színeket.
green.jpg

Elgondolkodtál, hogy megpróbálnál egy zöld ruhadarabot? Rövid kitekintő , hogy hol, mit találhatunk.

H&M
Levélmintás, bő szárú nadrág-3490 Ft

hm_3490.png

Mini ruha,5990 Fthm_5990_1.jpg

Csipkeruha-7190 Fthm_7190.png

Zara
Overál, 5990 Ftzara_9950.jpg

Rövid overál, 2995 Ftzara_2990_ft.jpg

Mango
3995 FT-ért ebben a trópusi hangulatú felsőben mutathatjuk a vállunkat.mango_3995.jpg
Egy jól szabott öltönynadrág évekig tartó klasszikus darab.
Jacquard anyagból 4495 FT.
mng_4490.jpg

Mivel párosítsuk a zöld színt?
Először is, ha barna hajad és barna szemed van, a zöld neked fog a legjobban állni.
Nekem hiába ez a kedvenc színem, kevésbé áll jól az erőteljes zöld szín. Ha kék szemed van neked is, a halványabb , kékes árnyalatok közül célszerű válogatni.


-Halványzöld szürkével, ezüst kiegészítőkkel a business look jegyében.
-Esti rendezvényre lágy rózsaszínnel kombinálva kiemelhetjük a csodálatos élénkzöld ruhánkat. De vigyázat, a vörös hajjal ez az élénk zöld nagyon vibrálóan hat.
-Vállat szabadon hagyó felsővel követhetjük az idei trendet. Fesztiválra tornacipővel és rojtos táskával is jó választás.zold1.jpgA zöld kékkel, fehérrel és naranccsal is jó párost alkot.
zold2.jpg

A galériában pedig zöld outfit inspirációkat találsz :

+ Bizonyíték, hogy a színes ruháknak nincs korhatára. II. Erzsébet királynő ruhatárának nagyjából 11%-át a zöld teszi ki. A legkedveltebb színe egyébként a kék, 29%-os arányban.
erzsok.jpg

napichic_blog_hu_3.jpg
►Gyere holnap is!
►Tegnapi bejegyzés: Szia Július
Instagram
Facebook    
Pinterest       

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr458860908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása