kolin_hobbi ruhamentő

Lagerfeld tündérmeséje

2016. július 29. 08:44 - fashionLi

Hoppá..Július utolsó pénteki napja van...A nyár felén már jócskán túl vagyunk...Na jó, még ne temessük a jó időt, lesz itt még kánikula és hőségriasztás :D
Viszont nem árt képben lenni az őszi trendekkel.
Előző héten dupláztunk és kiderült, hogy a MiuMiu az őszt talpig farmerben várja, míg a Prada kifutóján a koktélruhákat bakanccsal viselték a modellek.

Na de most jöjjön egy videó egy igazán különleges és mesébe illő divatbemutatóról, amit egy 17. századi barokk szökőkúton ( Trevi-kút)  rendeztek meg Italia fővárosában. [ 0:28-tól lesz izgalmas ]

Hiába a nagy divatmárka, és luxus show-k, azért egy szökőkúton divatbemutatót tartani, még így is elég menő dolog. Remek ötlet volt ez a tervezőktől.


Maga a divatház pályafutása még 1925-re nyúlik vissza, szintén Rómából indult el a luxus márka. Kedvelt anyaga a minőségi bőr és szőrmék . 1965-óta a tervezést Karl Lagerfeld végzi, és tőle származik a divatház jellegzetes logója, a két ellentétes F betű.

Nem véletlen a mesés hangulat, ugyanis az inspirációt  Karl Lagerfeld-nek egy tündésmesés könyv adta. Hát a 82 éves divattervező így öltöztetné fel a tündéreket.

img_0043.jpg

img_0060.jpg

img_0123.jpg

img_0168.jpg

img_0459.jpg

img_0671.jpg

A teljes galéria megtekintéséhez katt ide

.napichic_blog_hu_3.jpg
►Gyere holnap is!
►Tegnapi bejegyzés: Outfit kosztümnadrágra
Instagram
Facebook    
Pinterest    

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr678920976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása