kolin_hobbi ruhamentő

Kiállítás beszámoló

2016. augusztus 29. 23:06 - fashionLi

A Nők Chanelben című kiállításról már talán hallottál. A blogon is olvashattál róla, most viszont a képi beszámoló következik, miután végre megtekinthettem élőben is.

A Ludwig Múzeum hatalmas tereiben méltó helyet kaptak (látogatható  július 8 és szeptember 11 között ) a két tehetséges divatfotós ( Peter Farago & Ingela Klemetz Farago )csodálatos képei a második emeleten.

Magyar és Közép-Kelet Európai modelleket láthatunk a fotókon néha drámai kompozícióban, visszafogott pasztell színekben, fekete fehérben .

Belépve a terembe rögtön egy hatalmas képen fogad minket a 20 éves Zala megyei modell, Axente Vanessa. Arcát sejtelmesen eltakaró kalapban és fekete fehér ruhában,de vörös rúzsban vidáman mosolygó szupermodell méltán lett a kiállítás egyik sztárja.

A tárlat két témát foglal magába. Egyrészt a 6 éve elkezdett Északi nők Chanelben és a magyar modellek részvételével készült Nők Chanelben képeit tartalmazza. Külön-külön már többször volt látható a kiállítás, de így együtt most először a Ludwig Múzeumban látható. Munkájuk válogatása már fotóalbumban is megtalálható.

A két fotós precizitásáról uralkodik a képek hangulata , a háttér, a fények és a ruhák összhangja.
Az egyszerű fehér háttér a modellre és a ruhára enged összpontosítani:
_8201446.JPGDe a részletgazdagabb háttér előtt pózoló Chanel ruhás Nő képi világa is lenyűgöző:
_8201448_1.JPG

A keleti-európai vonalat a magyar motívumok és a hazai táj jellegzetességei színesítik.

_8201465.JPG

_8201449.JPG

_8201439.JPG

_8201445_1.JPG

Látogatók folyamatosan jöttek-mentek, de találhattál olyan szabad termet, ahol belemerülve csodálhattad a fotósok egyedi látásmódját , a Chanel exkluzív ruháival.
Divatkedvelőknek, divatfotók iránt érdeklődőknek külön élmény lehet, a kötelező múzeumi látogatás még szeptember 11-ig megejthető !

_8201438_1.JPGA galérián kívüli képet saját fotók

Ha a fotósokkal készült interjút elolvasnád, katt ide .

 

 

►Gyere holnap is!
►Tegnapi bejegyzés: Fonott díszítés
Kövess és olvass, nézegess  nap, mint nap. De hol is?
Facebook    
Instagram
Pinterest  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr2411650114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása