kolin_hobbi ruhamentő

Várd az őszt gyöngyökben

2016. szeptember 02. 23:39 - fashionLi

Az előző hónapokban végig tekintettük a luxus divatházak által megálmodott és kifutóra vitt őszi trendjeit. Ismét egy péntek, az első szeptemberben, de nem állunk itt meg, most jöjjön egykis ékszer divat az őszi szezonra, fókuszban a gyöngyök.bfsxfh.png

A nagymama, aki idős, kedves, ősz hajú, és élére vasalt bokáig érő szövetnadrágot hord. Viszont van még egy dolog, ami rögtön eszünkbe juthat, ha  a mama ruhatárára gondolunk... A törtfehér gyöngysor.
Na ügye emlékszel, hogy kisgyerekként a nyakában lógó nagy szemű bogyós nyaklánccal szemeztél. Akkor még csak játszáshoz kellett volna, most viszont már elkérheted tőle és hordhatod divatos kiegészítőként 2016 őszén. Talán ott lesz még a vitrines szekrény felső polcán a  bélelt dobozkában.


Sajnos többször tapasztaltam már, hogy az idősebb korosztály szeretett megválni azoktól a holmiktól, melyek már kimentek a divatból, elhasználódottak, vagy nem tetszett már neki. A legrosszabb dolog, amit lehet kezdeni ezekkel a ruhákkal, kiegészítőkkel, hogy kidobják. Az elajándékozás már jobban érthető. De gondoljunk csak arra, hogy a divat ciklusos, a régi néhány évvel újra virágkorát éri. Például a a trapéz nadrág, bomber kabát, Tisza cipő , rakott szoknya...
Kérd el tőle, mert most te is igazán divatos és egyedi lehetsz benne. Akár díszítésként is felhasználhatod a pólódra, táskádra.

A gyöngy időtlen kiegészítő, szimbolizálja a sikkességet, eleganciát sugároz viselőjének és a szuper nőies megjelenés örök darabja. .A 2016-17-es téli szezon egyik nagy visszatérőjéről van most szó.

Túl a nyakéken.
Lehet szoknyák , blúzok díszítése vagy cipők apró éke is.
Ha a gyöngy mellett döntessz, a tömegben nem fogsz elveszni. Karakteres, hangsúlyos dísz a szettednek,mérettől függetlenül.

Luxus mindenek felett
A gyöngy előkelőséget is hordoz magában. A nagy divatházak természetesen előszerettel is díszítettek vele akár papucsról legyen, vagy egy egyszerű pólóról.


Miumiu nyert a cuki és giccses kategóriában. Házipapucs, otthonra(?)
miumiu.pngA Chanel témánál maradt, de mégis tovább gondolta azt. Terveztek hát egy gyöngyöt formázó táskát.
chanel.pngA jellegzetes szem motívum, Chiara Ferragni saját márkája a gallért tette egyedivé.
chiara.png

Alice + Olivia-t is megihletett a galléros gyöngyözésalice.png

A Gucci reneszánsz stílushoz nyúlt vissza. Minőségi szövetek mellett mellkason díszítve tette különlegessé ruháit...
guccika.png...de az egyszerű ingnek is előkelő hatást adott az olasz divatház a fodrok közé ültetett gyöngyszemekkel. 

fnsh.pngA Marni karakteres és drámai hatást ért el ezzel a sötét rúzzsal és óriási fülbevalókkal. Lehet órákon keresztül nem bírnánk viselni ezeket a súlyos(nak tűnű) ékszereket.marni.pngTermészetesen a cipőkről sem hiányozhat...
ybfsh_1.jpg

 

►Gyere holnap is!
►Tegnapi bejegyzés: Szeptemberi inspiráció
Kövess és olvass, nézegess  nap, mint nap. De hol is?
Facebook    
Instagram
Pinterest  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr7011650082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása