kolin_hobbi ruhamentő

Mi lett Tavi Gevinsonnal?

2017. március 12. 08:11 - fashionLi

Hallottatok már Tavi Gevinsonról?

Én régen gyakran néztem a blogját: Rookie . Mert különleges volt, furcsa öltözködése volt, és pont emiatt tudott kitűnni a sok feltörekvő blogger közül. Na és mert ő 12 évesen kezdte, 2008-ban, amikor még a blogírók sem voltak olyan sokan. Most eszebe jutott, vajon mi lett vele, amióta nem követtem munkásságát.

Ha nem ismernéd, itt egy TED videó is róla, amiben kifejtette miért is indította el az oldalát, beszél a feminizmusról és a saját jelenségéről. ( sajnos a hang és a szöveg nincs teljesen szinkronban ).

Ilyen volt régen Tavi:

5453bcc5.jpg

c_fit_fl_progressive_q_80_w_470.jpg

tavi-4.jpg

tavi_20celebrity.png

Még mindig iszonyú fiatal a chicagói születésű feminista,de ma már író és színésznőként tevékenykedik. A blogja még mindig frissül, habár a legutolsó bejegyzése decemberben volt.

Fő célkitűzése volt, hogy a vele hasonló korúakhoz szóljon, felkeltve a bennük lévő divatdiktátort és a női szerepet. Ő bátran viselte az egymáshoz nem éppen illő darabokat. Meglepő és mégis nagyon egyedi stílust épített maga köré. Sikeresen kezelte a blog által hozott népszerűséget. Szerepelt már több divatmagazin címoldalán. Bekerült a Forbes 30 legsikeresebb 30év alattiak listájába és a Time magazin is beválasztotta 2014-ben a legbefolyásosabb 25 tini közé.
Mostanra már saját online magazinját vezeti, cikkeket ír divatlapokba és színészi karrierjét építi.
Íme, ilyenné vált a még mindig nagyon fiatal fashionista:

zrgws.png

371005-800w.jpg

Ha érdekelne ki is ő. Twitteren, Instagramon, vagy a blogján utána nézhetsz és követheted .

►►►Gyere holnap is!

►►►Követhetsz a következő helyeken is:
Facebook    
Instagram
Pinterest
►►►

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr1812330821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása