kolin_hobbi ruhamentő

Eper illatú cipő

2017. április 02. 22:53 - fashionLi

A cipők és az illatok nem mindig jó barátok. De most gondoljunk valami egészen kellemes és különleges illatra. Mit szólnál, ha bárhová is lépsz, a cipőd eper illatot árasztana? Minden nem vicc, létezik ilyen. És nem kell ehhez külföldről rendelni sem. Budapesten beszerezheted az illatos cipőt. Külsőre menő és divatos, különleges technológiával .

Biztosan felmerült benned, hogy ennek meg mi értelme van... Jogos is lehetne a kérdés, de gondoljunk csak bele , mennyi embernek okoz problémát,akár napi rutint is, hogy elnyomja a kellemetlen szagokat, amiről sok esetben a cipő tehet .wwqq.jpg

Létezik egy spanyol márka ( Maians ), ahol a minőségi cipőgyártás az elkötelezettség. Spanyolország egyik leghíresebb dizájnere (Alfonso De La Fuente Rey ) most olyat álmodott, ami megoldhatja sok ember problémáját az izzadt és kellemetlen szagú lábbeliket illetően.

A cipő alapanyaga vulkanizált gumi és regionális anyag, amiket helyben, Barcelonában készítenek. A lényeg a talphoz felhasznált gumiban rejlik. Ide ugyanis illatosított granulátumot kevernek, és így válik a cipő eper illatúvá. Azt garantálják évekig megőrzi illatát a cipő.

Megillatozhatod és beszerezheted Magyraországon is, a Cargamoda üzletében.

►►►Gyere holnap is!

►►►Követhetsz a következő helyeken is:
Facebook    
Instagram
Pinterest
►►►

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr6512392811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása