kolin_hobbi ruhamentő

Tavaszi Glamour napok

2017. április 03. 20:58 - fashionLi

Szerdán elindul az őrület és az emberiség két táborra oszlik.

Az egyik csapatban azok a lelkes hívek, akik már ősz óta alig várták az újabb kupon napokat. Ilyenkor már napokkal, sőt hetekkel előbb lázban égnek. Kiválasztották, megtervezték mikor hová mennek, mit vásárolnak. Természetesen végig kezükben szorítják az akciós kuponokat. Felszerelkeztek vízzel és hideg-meleg élelemmel, hiszen a sorban állásnak most nagy a  tétje. Nem tűrik a beelőzni próbáló vásárlókat, tudatosan lépnek be az üzletbe és indulnak a kassza felé. Majd a vásárlás után büszkén az új darabokkal, akár tervezhetik is a következő nagy akciós napokat- De örüljünk az új ruháknak, kiegészítőknek, és legyünk büszkék, hogy sikerült spórolni és csakis hasznos dolgokat vásároltunk. Ugye?... :)

Velük szemben ott vannak azok, akik ilyenkor még az üzletek közelébe sem mennem. Bevásárlóközpontokat ebben a néhány nappal kilométerekről elkerülik. Ebben az időszakban nem teszik ki magukat felesleges stressznek, várakozásnak és esetleges kudarcnak sem, hogy lecsúsztak a kiszemelt darabokról. Inkább nem élnek a kedvezménnyel, de nyugodtan és átgondoltak vásárolnak.glamour-napok-facebook-150x150.jpg

Persze ez a két szélsőség, vannak köztes pontok. De azt valljuk be, időzítés és a helyszínválasztás sokat befolyásol a lelkiállapoton ezekben a napokban. Ahogy már ősszel is írtam, ilyenkor próbálj a kevésbé frekventáltabb helyszínekre menni, nyitás idejében vagy zárás előtt fél órával még esélyes a tömeg elkerülése.

Hajrá ( :

Ja, és Kiskegyedben még talán találhatsz kuponokat ; )

Itt pedig böngészhetsz hol-mennyit érnek a kuponok.

►►►Gyere holnap is!

►►►Követhetsz a következő helyeken is:
Facebook    
Instagram
Pinterest
►►►

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr6712404407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása