kolin_hobbi ruhamentő

Induljon a fesztivál szezon

2017. április 15. 07:10 - fashionLi

Hazánkban még mindig csak a szeszélyes áprilisi napokat éljük, eközben Californiában tombol a jó idő, és vele együtt megkezdődött a Coachella fesztivál is- amit követhetsz élőben is._zrfjrf.png

Ez az a fesztivál, ahol a legnagyobb az egy m2-re jutó sztárok száma. Aki számít, ott van. És mivel ekkora esemény , a divatra is nagy hatással van.

Nekünk, "halandóknak", akik nem lehetnek ott a helyszínen, és nincs tele a gardróbjuk dizájnerdarabokkal, a  H&M próbál kedvezni az esemény rajongóinak. Már évek óta külön Coachella kollekcióval készül az eseményre. Megtalálható benne minden idei trend kellék. Találhatsz színes varrott mintás ruhákat, hozzá választhatsz egy nyakörvet, csillogós bodyval és csillagos fülbevalóval.

cq5dam_web_976_603.jpg

Ami biztos, hogy idén tombol a hippi szezon. Nem csak a napszemüvegek terén, hanem az öltözködésben is. De ez nem nagy újdonság, hiszen a fesztiválozásban mindig is volt és lesz is hippi életérzés. 


Idén előtérbe kerülnek a kendők, hajpántok. Hordhatod a hajban, de ha újítanál, kötheted a bokádra is. Mindenhol jól mutat.

tfgngv.jpg

gfgc.jpg

►►►Gyere holnap is!

►►►Követhetsz a következő helyeken is:
Facebook    
Instagram
Pinterest
►►►

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr7312427557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása