kolin_hobbi ruhamentő

Levédett svéd tárgy a hátadon

2017. július 14. 01:30 - fashionLi

Két napja kaptam egy levelet (napichic@gmail.com)-ra, ami egy érdekes sajtóközleményről szólt, és meg kell osztanom veletek. Mindenkire tartozik, és jó tudni róla. Mert lehet, hogy te is a hátadon cipelsz egy levédett örökségvédelmi tárgyat. 821b65e2259dd2e8e72bc6186e28303f.jpg"A skandináv dizájnt népszerűsítő Svéd Képzőművészeti és Design Társaság a levédett művészeti tárgyak listájára vette a Fjallraven Känken hátizsákját. A gyártó ünneplésként limitált kiadású, egyedi táskákkal bővítette kínálatát és elindította a #Kaneknart kampányt közösségi média csatornáján . "

A svéd túrafelszerelés-gyártó egyik legnépszerűbb darabja  a Kanken termékcsalád, amely a városi sétákhoz, iskolába vagy túrázáshpz is megbízható és kényelmes választás.
Eredetileg iskolásoknak tervezték a kényelmetlen és megterhelő egy oldalas táskák helyett. Annyira bejött ez a forradalmi változtatás, hogy 30 000 darabot sikerült eladni az első két évben. Az eredetileg tervezett egyszerű kialakítás megmaradt az évek során is, 2015-re már 3 millió darabot adtak el a tátitáskákból. A táska hihetetlen nepszerűsége mára mára a skandináv kultúra részévé vált Emiatt döntött úgy a Svéd Képzőművészeti és Design társaság, hogy levédett művészeti terméknek nyilvánítja.

 

A Fjällräven ikonikus Känken hátizsákjával én élőben legelőször 2013-ban találkoztam Németországban. Az elmúlt években aztán eljutott Magyarországra is, és itt is kedvelt márka lett a kis róka brand. Habár nem tartozik a fast fashion diktálta átlag árkategóriájába. De nem is egy luxus dizájnerdarab. 250102b49dbb879f33a648f6ed500280.jpg

Minőségi svéd dizájn, és anyaghasználat, garancia és strapabíró táskákat kínál a márka, ami jó befektetés, ha éppen egy kényelmes és menő táskát szeretnél. Csak győzz választani a sok szuper színek közül. (:

Neked van Känkened?4d31f10f183fb99fe6fea3d19e84aa1f.jpg

 

►►►Követhetsz a következő helyeken is:
Facebook    
Instagram
Pinterest
►►►

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr7812666759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása