kolin_hobbi ruhamentő

Karl Lagerfeld és a Vans

2017. szeptember 04. 01:57 - fashionLi

Hosszú,ősz haj, fekete napszemüveg , kesztyű és zakó, szigorú tekintet. Ezek a fő karakterjegyei az óriási pályát bejárt német divattervezőnek, Aki fotós is, nem mellékesen. Ő Karl Lagerfeld, aki már 83 éves és a Chanel ház első számú embere. Saját márkáját is építi, parfümkollekcióval is rendelkezik. Most viszont egy különleges együttműködésbe fogott. 19032013_chanel_4.jpgKedvenc színe a fekete és fehér, ez a kollekcióiban is látható. Legutóbbi kollaborációja a deszkás kulturmárkával, a VANS-szel jött létre. A kapszulakollekció 2017 őszétől elérhető. Színhasználatban a Vans is kedveli a fekete-fehér párosítást. Elsőre viszont furcsa párosnak hangzik, hogy egy laza stílust képviselő márka egy legendás luxusmárkák tervezővel szövetkezzen. Előzetes információk szerint az árazás a középkategóriába sorolható-10 és 75 ezer Ft-ért megvásárolhatóak a Lagerfeld x Vans kollekció darabjai.

karl-lagerfeld-vans-collaboration-release-date.jpg

Cipők mellett póló, pulcsi , sapka és hátizsák is helyet kapott a kollekcióban.fa17_classics_karllagerfeld_sh05_056_w2.jpg

fa17_classics_karllagerfeld_sh05_022_w3.jpg

fa17_classics_karllagerfeld_sh01_075_w5_20_2.jpg

karl-lagerfeld-vans-sneakers.jpg

vans-karl-lagerfeldcollection-fw17-slip-on-sk8-hi-old-skool-1.jpg

Neked hogy tetszik? Én, mint régi Vans cipő tulajdonos inkább maradok a zöld Sk8-Hi modellnél , bocsi Karl :)

►►►Követhetsz a következő helyeken is:
Facebook    
Instagram
Pinterest
Youtube
►►►

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr612801858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása