kolin_hobbi ruhamentő

H&M + Moschino = csillogás és feltűnőség

2018. október 08. 07:30 - fashionLi

Pontosan egy hónap múlva lesz kapható az üzletekben ( Magyarországon csak a budapesti Váci utcai üzletben ) és online a H&M luxusmárkával alkotott kollekciója. Ez már évek óta így van, minden év novemberében egy-egy dizájnerrel közremüködve dob piacra kollekciót a svéd fast fashion márka. A rajongó tömegek pedig a nyitást várva sorakoznak a boltok előtt vagy percenként frissítik az online shop felületét, hogy megszerezzenek egy-egy darabot.00-story-moschino-hm-pet-750x945.jpgAz idei évre a Moschino márkát nyerték meg, vele együtt Jeremy Scott tervezőt. A 43 éves amerikai tervező az olasz divatház kreatív igazgatója 2014 óta. Dolgozott együtt az Adidassal is, az ő irányítása alatt kerültek piacra az ikonokusnak számító 'szárnyas' cipők.

js-adidas-spring-2012-0.jpg

A Moschinoval is mutatott már be meghökkentő, megosztó és botrányig fajuló kollekciót. Ilyen volt a 'mekis' kapszulakollekció 2014-ben a Milan Fashion Weeken. A divatőrültek szerették, a mekis dolgozók már kevésbé.

meki_jeremy.jpg

Érdekesség, hogy ez lesz az első, amikor a H&M designer kollekciója a kisállatokra szabott termékeket is tartalmaz. Erről inkább csak linkelek egy képet, itt megnézheted. :)
Szóval a márka kicsit sem visszafogott és ne is várjunk minimalista darabokat az idei H&M designer kollekciótól.

Arany, csillogás, flitterek, túlzás és feltűnőség. A legjellemző szavak és egy kép a kollekcióhoz:

h-m-moschino-campaign-4.jpg

►►►Megtalálsz a következő helyeken is:
Facebook    
Instagram
Pinterest
Youtube
►►►

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr9914285895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása