kolin_hobbi ruhamentő

Az év színe

2019. január 06. 22:05 - fashionLi

Az év elejével megérkezett az idei év sztárszíne. A tavalyi lila után nem olyan óriási a változás. Élénk és életigenlő narancs egy kis arany felhanggal. Ez nem más, mint a korall.

Viszont az idei szín az, ami jelképezi a szeretet és a segítséget valamint óriási természetvédelmi jelentőséggel bír. A klímaváltozás nem csak a korallzátonyokat fenyegetik, hanem a változatos élővilágukat is. Figyeljünk rá, mert fontos üzenetet hordoz!pantone.jpg

A Pantone egy amerikai nagyvállalat. Kereskedelmi nyomtató cégként kezdték még a 60-as években. Létrehoztak egy számrendszert, amivel a különböző színárnyalatokat jelölték. Ezzel tudták garantálni a termékek azonos színét sokszorosításkor. Hivatalos neve ' Pantone Színegyeztető Rendszer'.  A nyomda és grafikai alapjait alkották meg ezzel.

pantone2.jpg

Az, hogy mi legyen a következő év színe különböző nemzetek csoportjai döntik el. Ezek titkos találkozók, amit a vállalat szervez Europában évente két alkalommal. Amikor eldől melyik színre esett a választás, készítenek egy 750 oldalas leírást is, amit divattervezők, designerek és a kereskedelemhez is kapcsolódó vállalatok iránymutatásként megvásárolnak.

 Oké, tudjuk a színt, de az öltözködésünkben vajon hogy fog ez beépülni?

A fehér bőrön kevésbé lesz hangsúlyos, és nem adja vissza a hatást a szín,de akkor sem kell lemondani róla, mert ott vannak a kiegészítők.! Övek, ékszerek, táskás, cipők boruljatok korallba.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr5814541736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

takacsveca93 2019.07.06. 17:53:49

Élek-halok ezért a színért, büszke vagyok rá, hogy ez 2019 színe. :) Így máris sokkal szebben gondolok erre az évre. Lehet ezért van akkor majdnem mindenhol ilyen színű szett www.ujsagomat.hu/ca/ online megnéztem és valóban
süti beállítások módosítása