kolin_hobbi ruhamentő

Zacskó nélkül

2019. július 01. 22:47 - fashionLi

Műanyagmentes Július

Mától (legalább ) egy hónapon keresztül próbálj meg tudatosabb lenni a bevásárlásnál. Mától kezdődik a műanyagmentes Július elnevezéső nemzetközi kampány. Fő cél a környezetünk védelme, amiben a műanyagok rettentő nagy mennyiségű elhasználása kiemelt téma.

plastic-free3_orig.jpg

Pedig nem bonyolult , csak kis odafigyelés kellene. Mindenki tud ez ellen tenni és az élet minden területére vonatkozik. Fontosnak tartom kiemelni a blogon is és arra hívnám fel a figyelmet, hogy ha legközelebb vásárolsz egy ruhát, NE kérj hozzá zacskót/táskát..., bármit, amibe csomagolni szeretnék. Ha belegondolsz mit csinálsz utána vele... Nagy arányban a szemetesben landol, még egy napig sem tartott az 'élete'. Tedd inkább a saját táskádba, vagy vigyél el egy korábban már használt szatyrot. Ezzel is már tettél a jövőért és büszke lehetsz magadra, folytathatod augusztusban és az év többi hónapjában is ;)

foto3_4.jpgplastic-768x432.jpg

►►►Kövess, kedvelj, iratkozz fel, kommentelj:
Facebook    
Instagram
Pinterest
Youtube
►►►

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr4314921484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása