kolin_hobbi ruhamentő

H&M üzletnyitás

2016. május 11. 13:32 - fashionLi

Szerdai ruhakezelős bejegyzést most megszakítom egy kicsit, a következő hét erejéig.

Mert egy olyan hír derült ki, amit muszáj minél előbb közölni.

2016.május 26 11 óra

Ugyebár, már írtam én is, és rengeteg helyen olvasható, és látható is, hogy megnyílik az eddigi legnagyobb H&M üzlet Budapesten, a belváros közepén, a Deák tér - Vörösmarty tér és Ferenczeik tere hármashoz közel.. Pontosan a Váci utca legelején, az 1-es számban, a műemlékvédelem alatt álló épületben. ( amúgy szemben is nyílik egy új ruhaüzlet, Spreingfield, május 20-án )

Nagyvonalúan, és ösztönzően, a svéd üzlet azt tette közzé, hogy ha valaki a legeslegelső lesz a nyitás előtti sorban, kapni fog 100 000 Ft-os ajándékkártyát. De ha második lennél, még mindig jól jársz az 50 000 Ft-tal, a harmadik sorban álló viszont 25 000 Ft-os kártyát fog kapni.

Vajon mennyire lesznek őrültek az emberek és hány órától fognak tömörülni ?:D El tudom képzelni, hogy az igazán megszállottak már egy nappal előtte is letáboroznak az üzletnél.

Vajon hasonló tömeg(verekedés) lesz a nyitás napján, mint ami novemberben a Balmain kollekció megjelenésél volt?hmtomeg.jpgIdézzük csak fel mi is volt novemberben a Vörösmarty téri H&M-ben..

De az sem rossz ha csak az első 100-ban lennél benne, akkor 3000Ft-os kártya a jutalom.

Amúgy az már megszokott, ha új üzletet nyitottak , az első 50 sorban álló kapott ajándékkártyát, 3000Ft-os feltöltéssel. Egyszer énis bent voltam az első talán még 20-ban is, szintén csütörtöki nyitással, maximum 1,5 órával a nyitás előtt. De itt nem lesz ilyen laza a sorbanállós órák száma.

De itt még nincs vége.. Sziget hetijegyeket s kisorsolnak a sorban állók között.

Ha valakit nem érdekelnek ezek az akciók, nincs kedve órákkal a nyitás előtt a sorban várni. . De mindenképpen venne valamit aznap, akkor ha 10 000 felett van a  vásárlása, 20% kedvezményt fog kapni

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr878712674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása