kolin_hobbi ruhamentő

Fesztiválozz egyedi pólóban

2016. június 29. 09:49 - fashionLi

Nyár, szabadság, meleg, napsütés..na és a FESZTIVÁLok ideje.
Tegnap a 0. nappal indult el  az egyik legnagyobb vidéki fesztivál, a Volt.
Tegnap írtam egy rövid összefoglalót, miben is érdemes fesztiválozni. Kényelmes is legyen, de mégis maradjunk a divatos daraboknál.

Ma csak konkrétan a feliratos pólókról mutatok néhány képe.Mivel ez az egyik hobbim, A textilfestékekről szóló bejegyzésemben bővebben bemutattam ezeknek a festékeknek a használatát, típusait. Ha érdek Itt elolvashatod.

A Voltnál maradva...tavaly megrendelésre készült  ez a két fesztiválpóló:

img_2230.JPGHőre duzzadó- 3D hatású fehér matt festék, rózsaszín kombinációval. A minta tervezése és a kivitelezés is általam történt egy évvel ezelőtt. 2015 a rojtos ruhák éve volt, a fesztiválokról sem maradhatott el.

Már sok kisebb fesztivál is kínál egyedi, saját logójával, fellépőivel, programjaival ellátott pólókat. Ez persze plusz bevétel a rendezvénynek és jó reklámfelület is.
Rengeteg manapság már a pólónyomással foglakozó vállalkozás is. De a minőséget nem mindig veszik figyelembe. Néhány mosásnál lekopik, összemegy az anyag....
A pólók sokszor túlméretezettek(mert 1-1 női és férfi fazon közül lehet választani), Viszont  lehet, hogy az anyagösszetétellel próbálják kompenzálni, mivel többször a mérete is egy-két számmal lecsökken mosás után. De tény, hogy ezek a pólók leginkább csak a pár napos fesztivál idejét kell, hogy kibírják.


Számít e egyáltalán, hogy milyen anyagú a póló? Vagy , hogy pontosan milyen felirat is van rajta, ha már a fesztivál logója látható méretben díszeleg , lehetőleg középen, nagyban.
Ha egy kedvenc zenekarom látogat el a fesztiválra, szeretem ezt a pólómon is megmutatni. Mivel fesztiválról van szó, ahol mindig lesznek nálunk feltűnőbben öltözöttek is, választhatunk rojtosabb, színesebb darabokat is.


A galáriában néhány fesztivál póló, ami az elmúlt években készítettem::

Ha szeretnél egy egyedi felirattal ellátott pólót,textilt, írj nyugodtan a napichic@gmail.com-ra, vagy bármelyik lenti elérhetőségre.

 napichic_blog_hu_3.jpg


►Gyere holnap is!
►Tegnapi bejegyzés: Fesztivál style
Instagram
Facebook    
Pinterest     

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr718847572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása