kolin_hobbi ruhamentő

Kivonuló márkák és új üzlet a magyar piacon

2017. június 19. 02:12 - fashionLi

Forever21 Magyarországon

Az utóbbi negyedévben több ruhamárka is kivonult a magyar piacról.

Májusban néhány éves működése után a GAP hamar kivonult a magyar piacról. Júniustól a Premier Outletben azért lehet találkozni a márkával, de máshol már nem.1306854876gap.jpg

Májusban a Marks and Spencer zárta be többek között a magyar üzleteit .ljhl.png

2012-ben a brit Debenhams ruházati lánc hagyta el az egyetlen magyar üzletét Budapesten a WesntEndben.zge.jpg

Legutóbb, június végén pedig a magyar designer márka a USE unused döntött a megszűnés mellett.use_1.jpg

A cseh Kenvelo márka 2002-től volt jelen a hazai piacon. 2015-ben viszont az a hír járta, hogy a brand teljes arculatátalakítást tervez, és KVL néven próbál újra betörni a divatiparba. Akkoriban 2 évet jósoltak az átszervezésre, szóval hamarosna várhatjuk az újabb híreket róla.

A rossz hírek ellenére azért akad más is a márkák terén.Tavaly jelentette be a kaliforniai FOREVER 21  hogy terjeszti a márkát és Kelet-Európában szeretne megjelenni. Sajnos pontos időpontról nem tudni, úgyhogy addig marad az online rendelés- és a külföldi ismerősök. gtdxjd.png

+nem kivonulás, hanem megszűnés:
Ki emlékszik még a Jeans Club üzletekre? Philip Russel márkával ellátott ruhákat kínáltak.n A felszámolás oka volt az alacsony forgalom- az ebből következő tartozások (8,35 milliárd Ft-2010.), ami pedig azért is következett be, mert a cég nem tudta a folyamatos megújulást biztosítani vásárlóinak.  Alapdarabok beszerzésére megfelelő volt az üzlet, de az Inditex térhódításával méginkább felgyorsult a kínálati oldal.

Volt olyan ruha márka amit szerettél, de már nem kapható?

►►►Gyere holnap is!

►►►Követhetsz a következő helyeken is:
Facebook    
Instagram
Pinterest
►►►

Szólj hozzá!
Címkék: inditex

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr4512604805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása